Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Jouw screenleverancier bij uitstek


Sunmaster is een expert in screens. Grote keuze in typen, bedieningen, kleuren en designs. Ontdek de opties.

Zonwerend

met vrij doorzicht

 

Bekijk ons assortiment

Screens: comfort met de beste materialen


Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren. Wil jij de beste screens op de markt? Kies dan voor een Sunmaster-product!

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

De voordelen van een screen


Een screen is een vlakhangende zonwering, waarbij het doek van boven naar beneden glijdt in geleidingsprofielen. De constructie is vergelijkbaar met die van rolluiken. Een screen neemt geen kostbare ruimte in en zijn ook op lastige plekken te monteren. Screens zijn goed bestand tegen wind. Het doek is standaard gemaakt van een met polyvinyl omhulde glasvezel. Mensen kunnen overdag niet bij jou naar binnen kijken, maar jij kunt wel gewoon naar buiten blijven kijken! Ons glasvezeldoek is kleurvast en rot- en schimmelvrij. Je kunt de screen op diverse manieren elektrisch of handmatig bedienen. Langer genieten van het buitenleven met screens behoort eveneens tot de mogelijkheid. Verfraai met onze screens jouw veranda en/of buitenverblijf en zorg dat je heerlijk uit de zon- of wind kunt vertoeven.

Voor jou op maat gemaakt


We maken de screens op maat, passend bij jouw persoonlijke wensen en bij de uitstraling van jouw huis. Van 50 cm tot liefst 500 cm hoogte en in breedtes van 50 tot liefst 500 cm (Zip Square 130). Met ronde of vierkante aluminium omkasting, elektrisch of handmatig, En in een standaardkleur of een exclusieve structuurlak. Met zeer ruime doekkeuze uit diverse A-merken. 

 

Uniek gepatenteerd windvast Sunfix®-systeem


Moet jouw screen extra windbestendig zijn? Ontdek ons gepatenteerde windvaste Sunfix®-systeem. Ook kan je daarbij kiezen voor doekspleetafdichting, met nog voldoende ruimte om te ventileren.

Gegarandeerde kwaliteit


We maken onze screens met uiterste zorg. Met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een screen laat je het best over aan de Sunmaster-specialist waar jij je screen koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

Zoek de dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer

Onze screens

Square

Zonwerend met vrij zicht

Carré

Zonwerend met vrij zicht

Zip Square

Het meest verkochte model met ritsen

Zip Carré

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

SunZip Design 105

Optimale warmtewering in een modern jasje

Screendoeken Screen met Sunfix® Screen Bediening Screen Prijzen

Vind jouw dealer