Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Zonnescherm elektrisch

Een zonnescherm dat elektrisch werkt? Sunmaster biedt je verschillende mogelijkheden. Wil je jouw zonnescherm of andere zonwering op afstand met je smartphone bedienen of kies je voor een vaste elektrische motor voor je zonnescherm? Kom eens langs bij een van onze dealers en laat je informeren.

21 september 2020 t/m 28 februari 2021

GRATIS

Connexoon

bedieningssysteem

 

Pak deze meesterdeal

Een zonnescherm elektrisch op afstand bedienen

Je bent onderweg naar huis en ziet dat de zon opeens tevoorschijn komt. Wanneer je thuiskomt wil je in alle rust en koelte kunnen genieten van het diner. Het liefst zou je het zonnescherm alvast naar beneden willen doen zodat je straks in een aangename temperatuur kunt dineren. Dat kan met een elektrische motor voor een zonnescherm dat je op afstand kan bedienen. Door de software op je smartphone of tablet te installeren heb je 24/7 controle over jouw elektrische zonneschermen. Wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn naast een elektrische motor voor je zonneschermen? Denk bijvoorbeeld aan bewegingsmelders, waterlekkagemelders en stroomuitvalmelders.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

Een elektrisch zonnescherm dat reageert op weersveranderingen

Met het wisselvallige Nederlandse weer kan je aan de gang blijven met het bedienen van jouw zonneschermen. Het ene moment schijnt de zon volop en het andere moment is het bewolkt. Door jouw zonnescherm van klimaatsensoren te voorzien, reageren de zonneschermen automatisch op weersveranderingen. Zo kan jij ongestoord verder met waar je mee bezig was.

Elektrische screens

Als het gaat om elektrische zonwering, zijn screens tevens een benoemingswaardige optie. Screens zorgen ervoor dat de warmte van de zon buitenshuis blijft en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Ook screens zijn elektrisch te verkrijgen, wat ze een nóg aantrekkelijker optie maken!

Een elektrische motor voor mijn zonnescherm bestellen

Zie jij het wel zitten om vanuit je luie stoel de zonneschermen te bedienen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Onze dealers zitten door het hele land, dus ook bij jou in de buurt! Heb je vragen voordat je naar de winkel komt? Stel ze gerust aan onze klantenservice door te bellen naar 033 246 3131. Of het nu gaat om zonwering binnen of buiten; bij ons ben je aan het juiste adres.