Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Uitvalschermen van Sunmaster.

De grootste keuze in typen, bedieningen, schermkleuren en doekdessins. Ontdek de opties.

Met een uitbundig zonnetje kan het zomaar flink warm worden. Ook in huis. Een zonnescherm weert hitte en fel licht uit woonkamer of slaapkamer. De kamertemperatuur blijft lekker aangenaam. Het diffuse licht van het schermdoek brengt sfeer in de kamer.

Een uitvalscherm van Sunmaster is een sieraad voor je huis. Je hebt keuze uit heel veel maten en kleuren en technieken. Je vindt in onze collectie dus altijd het scherm van jouw smaak.

Luxe

en 

gemak

 

Bekijk ons assortiment

De voordelen van een uitvalscherm

Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen. Als je het je scherm wilt laten zakken, bewegen de armen. Deze zitten aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm . Toch houd je volledig zicht naar buiten.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Uitvalscherm met glijarm

Wil je een uitvalscherm op een plek waar mensen onderdoor lopen, zoals boven de ingang van een winkel of restaurant? Dan is een uitvalscherm met glijarm-constructie de beste oplossing. Dit type zonwering is ook heel geschikt voor een terras waar geen traditioneel uitvalscherm kan worden geplaatst omdat er bijvoorbeeld een deur zit. Een uitvalscherm met glijarm wordt meestal gemonteerd op een gevel die minder geschikt is voor een knikarmscherm. Een scherm met glijarm heeft een grotere uitval dan een traditioneel uitvalscherm.

Op maat volgens jouw wensen

Sunmaster heeft de grootste keuze in typen, bedieningen, schermkleuren en doekdessins. We maken het uitvalscherm op maat volgens jouw persoonlijke wensen. Dat doen we zorgvuldig en vakkundig, met mooie materialen die heel lang meegaan. We leveren uitvalschermen van 80 tot liefst 1000 cm breed en dit met een uitval van 95 cm tot 150 cm. Met glijarmen zijn uitvallen van 140 cm tot 220 cm mogelijk. En voor beide geldt met cassette of semi-cassette.

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze uitvalarmschermen met uiterste zorg. En met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Met krachtige en soepel bewegende armen, een beschermende aluminium (semi-)cassette en met acryldoek of Sunvas-doek van de gerenommeerde merken. Kies voor jouw ideale bediening: elektrisch of handmatig.

Het monteren van een uitvalscherm kan je het best overlaten aan de Sunmaster-specialist waar jij je scherm koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

Trendy kleuren en prints

We volgen de lifestyletrends op de voet. Onze zonweringen zijn niet alleen goed en betrouwbaar, ze zien er ook heel goed uit! Dat zie je onder meer terug in kleuren en prints van onze zonweringsdoeken.

Onze uitvalschermen

SunCube (XL)

SunCube en SunCube XL: uitvalschermen met een eigentijds design

SunProject

SunProject, compact uitvalscherm tegen een zeer gunstige prijsstelling

SunCar XL

Suncar XL uitvalscherm: als het echt breed moet.

zonnescherm-doeken Bedieningen tbv uitval Prijzen uitvalscherm

Vind jouw dealer