screens-sunmaster-hero

Elektrisch rolluik kopen

Elektrisch rolluik kopen

Isolatie, privacy en vooral veiligheid

Wil je een elektrisch rolluik kopen? Dat is een goede keuze! Met een rolluik sluit je je deur of raam namelijk volledig af. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, privacy en vooral veiligheid. Bij Sunmaster kun je terecht voor rolluiken in alle denkbare maten, kleuren, bedieningen en allerlei prijsklassen. Wat voor elektrisch rolluik je ook wilt kopen: wij leveren het.

Voorbereid de zomer in met Sunmaster

Nu extra voordeel op solarzonwering!

Deze actie is geldig van maandag 1 mei t/m vrijdag 30 juni 2023.

screens-sfeer03-sunmaster

De voordelen van een elektrisch rolluik kopen

Het bestellen van een rolluik brengt enorm veel voordelen met zich mee. In de zomer houden rolluiken de warmte buiten, terwijl in de winter de kou buiten blijft. Er is dus altijd een aangename temperatuur in huis en je bespaart tegelijkertijd energiekosten. Ook schrikken rolluiken inbrekers af, worden je kozijnen beschermd en werken ze geluidswerend. Door vandaag nog een elektrisch rolluik te kopen, profiteer ook jij al snel van deze voordelen.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

De vele mogelijkheden van een rolluik op maat

Wij maken jouw rolluiken op maat, zodat ze perfect passen bij jouw wensen en je woning. Kies bijvoorbeeld uit verschillende uitvoeringen, formaten en kleuren. En wanneer je besluit om een elektrisch bedienbaar rolluik te kopen, ga je dan voor bediening aan de muur of voor een met afstandsbediening? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Via onze website kun je alvast inspiratie opdoen voor jouw eigen rolluik.

screens-sunfix-sunmaster
gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
screens-sunzip-design-huis-sunmaster

Dealer locator

Bezoek een dichtstbijzijnde dealer

Elektrisch, voor een raam of met het formaat van een deur; Sunmaster rolluiken zijn verkrijgbaar bij specialisten verspreid door het hele land. Van Bergschenhoek tot Groningen en van Vlissingen tot Krimpen a/d IJssel! Met onze online tool kom je er eenvoudig achter waar onze rolluiken bij jou in de buurt worden verkocht. Jouw lokale specialist vertelt je alles over de verschillende opties die wij bieden bij de aanschaf van rolluiken op maat. Vraag ook gerust een offerte op maat aan om alvast een prijsindicatie te krijgen.

Onze producten

Oerdegelijke buitenzonwering