Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Vergroot uw scoringskans op zonweringsprojecten!


Een project zonwering scoren, inmeten, bestellen en monteren is leuk. Het is iets wat we goed kunnen en graag doen. Maar de volautomatische, complexe besturingssystemen laten we liever over aan een ander. Met als gevolg dat het project soms wordt gegund aan de concurrent. Een gemiste kans! Heeft u de expertise niet en wilt u wel het complete pakket kunnen bieden, zonder risico’s te lopen? Wij bieden de oplossing!


Sunmaster is namelijk eerder dit jaar een samenwerking aangegaan met Driekleur-Besturingen. Zij nemen het besturingsgedeelte van A tot Z uit handen. Van advies tot installatie en onderhoud. Lees onderstaande informatie of neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met Driekleur-Besturingen.

Hoe vaak komt het niet voor dat u een aanvraag krijgt voor het aanbieden van een zonweringsproject, waar u vervolgens met hart en ziel een aanbieding voor maakt, om later “helaas, de opdracht is naar een ander bedrijf gegaan” te horen? Of u krijgt de opdracht en er komt alsnog allerlei gedoe achteraan omdat de diverse partijen het werk niet met elkaar afstemmen.

“Vaak is het zo dat de opdracht gegund wordt aan de partij die het project volledig ontzorgd heeft aangeboden“. 

Dat wil zeggen dat men ook de gehele projectbesturing en e-installatie heeft aangeboden. Daar waar in uw offerte wellicht stond: “aansluiten en inregelen elektra niet inbegrepen”. 

Wij begrijpen heel goed waarom u zich er niet aan waagt. Projectbesturing van zonwering is een totaal andere tak van sport dan wat u en uw monteurs gewend zijn. Driekleur-Besturingen heeft in samenwerking met u dé oplossing waardoor ook uw bedrijf, zonder gedoe en daar hoofdbrekens over hoeft te hebben, de complete installatie verzorgd! 

Driekleur-Besturingen 
levert aan professionals zoals u diensten als het adviseren, installeren, technisch beheren en onderhouden van (vol)automatische besturingssystemen voor zonwering. Dat doen wij niet op eigen titel, maar in uw naam, bij uw klant. Het enige dat u hoeft te doen, is ons in te schakelen, waarna wij u al het werk omtrent de elektrotechnische installatie uit handen nemen. We inventariseren, adviseren en offreren aan uw bedrijf, daarna kunt u onze offerte met de door u gewenste opslag toevoegen aan uw zonweringsofferte.

Neem ook onderhoud mee!

U weet het ook wel, onderhoud van de automaat en weerstation wordt volledig ‘vergeten’ of zelfs genegeerd. Wist u dat de schade aan de schermen voor >70% te wijten zijn aan het niet juist functioneren van de besturing! En het bij deze zonkracht of anderzijds harde wind, het klachten regent bij de gebruikers waar u weer op dient te reageren. 

“Als u nu met uw onderhoud aan de zonweringen ook de ‘besturing’ samen met ons onderhoud, dan kunnen wij beloven dat dit essentieel extra omzet voor u gaat opleveren”. 

En uw klant is gevrijwaard aan verlies aan conform, energie of overbodige schade. Dat kan je echt een win-win noemen! Neem de proef op de som! 
Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. U zet uw expertise op het gebied van zonwering in, wij die van ons op het gebied van de besturingsinstallatie. Het succes van de oplevering komt geheel op naam van uw bedrijf, dat moge duidelijk zijn.

“Projectbesturingen ingewikkeld? Sunmaster helpt!”
Een kleiner of groter project zonwering scoren, inmeten, bestellen en monteren is leuk. Het is iets wat we allemaal goed kunnen. Maar de volautomatische, vaak complexe besturingssystemen laten we liever over aan een ander. Met als gevolg dat het project soms wordt gegund aan die grote concurrent die deze expertise wel in huis heeft en wel het totaalplaatje biedt. Een gemiste kans voor ons allen. Heeft u niet de expertise en wilt u wel het complete pakket kunnen bieden, zonder risico’s te lopen? 

Driekleur-Besturingen neemt u het besturingsgedeelte van A tot Z uit handen. Van advies tot installatie en onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen. Driekleur-Besturingen kan het geheel tot aan de werkstekker offreren, installeren, inregelen en opleveren. Ook voor renovatie en onderhoud kunt u gebruikmaken van hun diensten. Driekleur-Besturingen werkt met gecertificeerde e-monteurs en is bekend met alle in Nederland gangbare besturingssystemen. 

Temperaturen én binnenvallend zonlicht worden perfect gecontroleerd.

Op de Oostelijke Handelskade in Amsterdam is begin dit jaar de zonwering van openbare basisschool Piet Hein en Partou Kinderopvang vernieuwd. De verouderde, versleten screens met draadgeleiding aan de voorzijde zijn door Lunasol Zonweringen vervangen door 80 Sunmaster Zipscreens, die tot wel 90% warmte en zonlicht tegenhouden. Op de kopse kanten van het gebouw zijn 12 Sunmaster buitenjaloezieën gemonteerd. 

Volautomatische, draadloze besturing 
“Waar een schakelaar in het lokaal zorgt voor een eenvoudige handbediening, maakt Driekleur-Besturingen een draadloze besturing van de buitenzonwering mogelijk”, aldus Tony Smit, eigenaar van Lunasol Zonweringen. “Dankzij een Zonja sensormast met windmeter en 3 zonnesensoren reageert de besturing automatisch op de actuele weersomstandigheden en met een volautomatische besturing per gevelzijde. Een bewuste keuze, omdat de screens en buitenjaloezieën een andere maximale windbelasting kennen.” 

Hierdoor kunnen leraren en begeleiders de temperaturen én binnenvallend zonlicht in hun lokalen perfect controleren, terwijl schade door (te) harde wind wordt voorkomen.”

Via Sunmaster kwam Tony Smit in contact met Driekleur-Besturingen, dat de volautomatische aansturing van de 92 zonweringen heeft verzorgd. “Driekleur-Besturingen heeft de projectlocatie proactief bezocht en de best passende systemen geselecteerd”, aldus Smit. “Als voorbeeld is gekozen voor een draadloos besturingssysteem, waardoor flink op arbeidstijd én kosten kon worden bespaard.”

6 Juli 2020

21 september 2020 t/m 28 februari 2021

GRATIS

Connexoon

bedieningssysteem

 

Pak deze meesterdeal