Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Zonnescherm monteren

Een zonnescherm, knikarmschermen, screens of andere zonwering laten plaatsen of monteren, hoe gaat dat nou eigenlijk precies in zijn werk? Sunmaster neemt je deze zorgen over je nieuwe zonnescherm graag uit handen door het inclusief montage aan te bieden. Wij leveren zonneschermen op maat en monteren deze indien gewenst met plezier bij jou thuis. Zo weet je 100% zeker dat jouw zonnescherm correct gemonteerd is en nog jarenlang probleemloos blijft werken.

21 september 2020 t/m 28 februari 2021

GRATIS

Connexoon

bedieningssysteem

 

Pak deze meesterdeal

Waarom het zo belangrijk is om je zonnescherm vakkundig te laten monteren

Wist je dat Sunmaster de uitvinder is van zonnescreens? Als geen ander monteren wij het zonnescherm, screens of andere zonwering aan je raam of deur. Dit doen we precies op de manier zoals jij wilt. Zo heb je keuze uit verschillende soorten zonneschermen in verschillende prijsklassen en verschillende manieren om het zonnescherm te openen of sluiten. Daarnaast kies je ook uit een uitgebreide waaier aan kleuren en ontwerpen. Laat jij je zonnescherm monteren door een van onze vakmensen? Dan krijg je 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

Een zonnescherm of andere zonwering laten plaatsen inclusief montage

Een zonnescherm schaf je niet voor een paar maanden aan, maar moet jarenlang zorgeloos meegaan. Daarom moet het zonnescherm of de zonwering geheel aan jouw wensen voldoen. Bepaal zelf de afmetingen, kleur en de omkasting. We volgen de lifestyletrends op de voet en voeren deze door. Daarom heb je ook nog eens keuze uit verschillende trendy dessins. Is jouw zonwering op maat gemaakt en wil je deze laten plaatsen? Dan monteert de Sunmaster Specialist deze op een gewenste dag en tijdstip.

Waar is jouw dichtstbijzijnde Sunmaster dealer?

Voor een zonnescherm inclusief montage, ga je langs bij een Sunmaster dealer bij jou in de buurt. Om erachter te komen waar dat precies is, hebben we een handige online tool ontwikkeld. Jouw lokale dealer laat je de verschillende opties zien en voorziet je van passend advies. Wil je een algemene vraag stellen? Bel dan naar 033 246 3131. Via dit nummer bereik je onze landelijke klantenservice.