screens-detail-bediening-sunmaster

Zonnescherm elektrisch

Zonnescherm elektrisch

Een elektrisch zonnescherm

Ben je op zoek naar een zonnescherm dat elektrisch werkt? Sunmaster in Nijkerk, nabij Amersfoort, biedt je verschillende mogelijkheden aan. Wil je jouw zonnescherm of andere zonwering op afstand met je smartphone bedienen of kies je voor een vaste elektrische motor voor je zonnescherm? Kom eens langs bij één van onze dealers en laat je informeren over onze elektrische screens, zonneschermen en andere zonwering die je elektrisch bedient.

Voorbereid de zomer in met Sunmaster

Nu extra voordeel op solarzonwering!

Deze actie is geldig van maandag 1 mei t/m vrijdag 30 juni 2023.

sunmaster_zonnescherm-elektrisch

Een zonnescherm of andere zonwering elektrisch op afstand bedienen

Je bent onderweg naar huis en ziet dat de zon opeens tevoorschijn komt. Wanneer je thuiskomt, wil je natuurlijk in alle rust en koelte kunnen genieten van het diner. Het liefst zou je het zonnescherm alvast naar beneden willen doen, zodat je straks in een aangename temperatuur kunt dineren. Dit is mogelijk met een elektrische motor voor een zonnescherm dat je op afstand kan bedienen. Door de software op je smartphone of tablet te installeren, heb je 24/7 controle over jouw elektrische zonneschermen. Wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn, naast een elektrische motor voor je zonneschermen? Denk bijvoorbeeld aan bewegingsmelders, waterlekkagemelders en stroomuitvalmelders.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Een elektrisch zonnescherm dat reageert op weersveranderingen

Met het wisselvallige Nederlandse weer kan je aan de gang blijven met het bedienen van jouw zonneschermen. Het ene moment schijnt de zon volop en het andere moment is het bewolkt. Door jouw zonnescherm van klimaatsensoren te voorzien, reageren de zonneschermen automatisch op weersveranderingen. Zo kun jij ongestoord verder met waar je mee bezig was.

sunmaster_zonnescherm-elektrisch_2
gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
screens-sunzip-design-huis-sunmaster

Elektrische screens

De ideale zonwering

Als het gaat om elektrische zonwering, zijn screens tevens een benoemingswaardige optie. Screens zorgen ervoor dat de warmte van de zon buitenshuis blijft. De zonweringsproducten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Ook screens zijn elektrisch te verkrijgen, wat ze een nóg aantrekkelijker optie maken!

sunmaster rolluiken
sunmaster screens

Bestel direct een elektrische motor voor jouw zonnescherm

Vind een specialist in de buurt

Zie jij het wel zitten om vanuit je luie stoel de zonneschermen te bedienen? En wil je bijvoorbeeld een elektrische motor voor je zonnescherm bestellen? Kom dan eens langs bij één van onze dealers. Zij vertellen je graag meer over onze elektrische screens, zonneschermen en andere zonwering die je elektrisch bedient. Onze specialisten zitten door het hele land: van Vlissingen tot aan Deventer! Heb je vragen voordat je naar de winkel komt? Stel ze gerust aan onze klantenservice door te bellen naar 033 246 3131. Of het nu gaat om zonwering voor binnen of voor buiten: bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze producten

Oerdegelijke zonwering