Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

SunProject, compact uitvalscherm tegen een zeer gunstige prijsstelling

 

Een uitvalscherm van bewezen kwaliteit en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Zeer geschikt voor de projectenmarkt, maar ook heel geschikt voor bij u thuis. 

Uitvalscherm SunProject

Op zoek naar een uitvalscherm van bewezen kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitverhouding? Maak kennis met SunProject, een van onze meest traditionele zonweringen. Dit type uitvalscherm is speciaal ontwikkeld voor de projectenmarkt, maar is ook heel geschikt voor thuis. Leverbaar in diverse maten en kleuren.

Kwaliteit

De SunProject is uitgevoerd met hoogwaardige aluminium profielen. Deze profielen zijn extra stabiel dankzij de zogeheten kamerconstructies. Zowel het doek als het binnenwerk blijven beter beschermd tegen weersinvloeden. Dat betekent: minder kans op beschadigingen of vuil.

Maatvoeringen

Het scherm is leverbaar van 80 tot liefst 450 cm breedte. En het kan nóg breder. Want met een gekoppelde uitvoering bereik je de dubbele breedte. De uitval varieert van 95 tot 150 cm met standaard uitvalarmen en van 140 tot 170 cm met glijarmen.

Design

Dankzij de compacte vormgeving is het scherm heel discreet aanwezig op de gevel.

Bediening

De SunProject wordt standaard geleverd met praktische slingerarm. Voor extra gemak en comfort kies je voor de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot Smartphone bediening.

Profiel kleuren

Kies uit de 2 meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème of blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je kiezen voor afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Doekdessins

Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyester-garens en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins.

Service en garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.

Zoek de dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer

 

luxe

en

gemak

Interesse? Vind jouw dealer

Onze uitvalschermen

SunCube (XL)

SunCube en SunCube XL: uitvalschermen met een eigentijds design

SunProject

SunProject, compact uitvalscherm tegen een zeer gunstige prijsstelling

SunCar XL

Suncar XL uitvalscherm: als het echt breed moet.