Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

SunCar en Suncar XL uitvalscherm: als het echt breed moet.

 

De SunCar is een uitvalscherm van bewezen kwaliteit en met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Voor huis en kantoor. 

Uitvalscherm SunCar

De uitvalschermen SunCar en SunCar XL kenmerken zich door een gunstige prijs-kwaliteitverhouding met volop keuze in afmetingen, kleuren, dessins en typen armen.

SunCar: tot 450 cm breed

SunCar leveren we standaard van 80 cm tot 450 cm breedte. Gekoppeld bereik je een veelvoud van deze breedte. Het scherm is leverbaar met windvaste armen, gasveer- of glijarmen. De uitval varieert van 95 tot 150 cm met standaard uitvalarmen en van 140 tot 200 cm met glijarmen. Kortom, de SunCar is in bijna elke situatie toepasbaar.

SunCar XL: tot 600 cm breed

De SunCar XL is leverbaar van 80 tot 600 cm breed. Gekoppeld krijg je een veelvoud van deze breedte. Het scherm is leverbaar met windvaste armen, gasveer- of glijarmen. De uitval varieert van 95 tot 150 cm met standaard uitvalarmen en van 140 tot 220 cm met glijarmen. De SunCar XL is uitgevoerd als cassettesysteem. Hierdoor blijft het doek automatisch opgeborgen in een afgesloten kast. Zowel het doek als het binnenwerk blijven beter beschermd tegen weersinvloeden. Dat betekent minder kans op beschadigingen of vuil.

Kwaliteit

SunCar-uitvalschermen worden gemaakt van mooie materialen die lang meegaan. Zoals eersteklas aluminium profielen, A-kwaliteit doek en UV-bestendig Tenara®-garen. Dit garen is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon. De kwaliteit en levensduur van deze draad zijn vele malen beter dan de alom standaard toegepaste garens.

Design

De SunCar (XL) heeft een karakteristiek ontwerp en een luxe afwerking.

Bediening

De SunCar (XL) kan worden geleverd met een handmatige bediening (slingerstang, staaldraadwindwerk of band). Voor extra comfort kiest u voor een electrische bediening. De bedieningsoplossingen van Somfy zijn te veel om op te noemen.

Kleuren

Kies uit de 2 meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème of blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je kiezen voor afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Doekdessins

Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyester-garens en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins. 

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.

Zoek de dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer

luxe

en

gemak

Interesse? Vind jouw dealer

Onze uitvalschermen

SunCube (XL)

SunCube (XL)

SunCube en SunCube XL: uitvalschermen met een eigentijds design

SunProject

SunProject

SunProject, compact uitvalscherm tegen een zeer gunstige prijsstelling

SunCar (XL)

SunCar (XL)

SunCar en Suncar XL uitvalscherm: als het echt breed moet.