sunmaster-knikarmscherm-header

Zonneschermdoeken

Een acryl- of zonweringdoek

Wil je graag acryl- of zonweringdoek van DicksonSattlerTibelly of Sunvas-doek van Swela aanschaffen? De keuze is natuurlijk aan jou. Al onze zonweringdoeken zijn van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl of polyester garens en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins. Het doek is bijna altijd geconfectioneerd in banen van circa 120 cm. De kwaliteitsdoeken zijn kleurecht, rot- en schimmelvrij en behandeld tegen aanhechting van vuil. Ontdek onze collectie!

zonweringdoek-tenara-sunmaster

Een zonweringdoek met bestendig Tenara®-garen

We stikken al onze zonweringdoeken met ultrabestendig en doorzichtig Tenara®-garen. Dit garen is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon. De kwaliteit en levensduur van deze draad zijn vele malen beter dan de standaard toegepaste garens. Besluit je een zonweringsdoek uit ons aanbod te bestellen, dan ben je dus verzekerd van een echt kwaliteitsproduct waar je voor een lange tijd de voordelen van ervaart.

Ontdek de honderden kleuren en vele designs

We volgen de lifestyletrends en alle ontwikkelingen op het gebied van zonwering op de voet. Bij Sunmaster in Nijkerk, nabij Amersfoort, heb je keuze uit vele honderden kleuren en talrijke designs. Je vindt bij ons dus altijd een scherm dat past bij jouw smaak en bij jouw huis of kantoorpand. Wil je meer informatie over onze zonweringdoeken of andere zonwering, zoals uitvalschermen of knikarmschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons op 033 246 3131. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

doeken01-sunmaster