Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

SunCube en SunCube XL: uitvalschermen met een eigentijds design

 

Bij het ontwerpen van de SunCube en de SunCube XL is veel aandacht besteed aan kwaliteit en design. Het resultaat: een serie luxueuze en moderne uitvalschermen.

 

De uitvalschermen SunCube en SunCube XL hebben een karakteristiek ontwerp en zijn voorzien van een luxe afwerking met aluminium afdekkappen. De schermen zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Deze zijn extra stabiel dankzij de zogeheten kamerconstructies. Zowel het doek als het binnenwerk blijven beter beschermd tegen weersinvloeden. Dat betekent: minder kans op beschadigingen of vuil.

SunCube

De SunCube is verkrijgbaar in breedtes van 80 tot liefst 450 cm breed. Wil je nog breder? Kijk dan verder bij SunCube XL.

SunCube XL

SunCube XL is verkrijgbaar tot 600 cm breedte*. De uitval varieert van 95 tot 150 cm met standaard uitvalarmen en van 140 tot 200 cm met glijarmen.

*Vanwege de designafwerking aan de zijkanten kunnen deze schermen niet worden gekoppeld. Dit in tegenstelling tot de andere uitvalschermen van Sunmaster.

Bediening

Er kan gekozen worden voor de traditionele manier van bediening met praktische slingerstang (meegeleverd). Voor extra gemak en comfort kies je voor de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot Smartphone bediening.

Profiel kleuren

Beide schermen zijn leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet structuur en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Doekdessins

Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyester-garens en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins.

Service en garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

Zoek de dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer

   

luxe 

en 

gemak

 

Interesse? Vind jouw dealer

Onze uitvalschermen

SunCube (XL)

SunCube en SunCube XL: uitvalschermen met een eigentijds design

SunProject

SunProject, compact uitvalscherm tegen een zeer gunstige prijsstelling

SunCar XL

Suncar XL uitvalscherm: als het echt breed moet.