Functioneel en karakteristiek 

Wanneer de zon flink schijnt, zorgt het uitvalscherm ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Uitvalschermen zijn een ware verrijking voor je woning en jouw comfort. Dankzij de windvaste armen zijn ze ook betrouwbaar als het weer plotseling omslaat. De armen bevinden zich aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel.

Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch houd je volledig zicht naar buiten.

  • Tot wel 8 meter breed
  • Keuze uit vele doekdessins
  • Verkrijgbaar in alle kastkleuren
  • Windvaste en oersterke constructie
  • Smart Home & Solar Ready
Kies jouw model
uitvalschermen-sunproject-sunmaster
uitvalschermen-sunproject-sunmaster
uitvalscherm op zonne-energie
Type uitval­scherm Handbediend Elektrisch Extra Comfort
Luxe afwerking
-
Optioneel
x
Diverse RAL-kleuren en structuur­lakken
x
x
x
NL fabricaat
x
x
x
Vele doek­mogelijk­heden
x
x
x
Maatwerk
x
x
x
Draaistang­bediening
x
Optioneel
-
Staaldraad­bediening Optioneel Optioneel
-
Elektrische bediening Optioneel
x
x
Wand­schakelaar
x
x
x
Hand­zender Optioneel Optioneel
x
Smart Home Ready Optioneel Optioneel Optioneel
Solar­bediening Optioneel
-
x
Vanaf € 421,-
Vanaf € 815,-
Vanaf € 1380,-

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

Veelgestelde vragen

Wat onze klanten graag willen weten

Wat is een uitvalscherm?

Een uitvalscherm is een zonnescherm met aan weerszijden twee armen. Voordeel van uitvalscherm zonwering is dat het er decoratief en sfeervol uitziet aan de woning. Tevens kun je nog onder het scherm doorkijken, terwijl de zon optimaal wordt geweerd in je woning.

Wat kost een (elektrisch) uitvalscherm?

De uitvalscherm kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster uitvalscherm wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster uitvalscherm vanaf € 421,- (exclusief montage). Voor een specifieke uitvalscherm prijs richt je je tot een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Wat is het verschil tussen een uitvalscherm en knikarmscherm?

Een knikarmscherm is bedoeld om onder te kunnen zitten en een uitvalscherm niet. Knikarmschermen dienen als zonwering op het terras en vind je daarom veel bij achtertuinen. Een uitvalscherm dient juist voor zonwering binnen.

Waarom kies ik voor een uitvalscherm?

Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch houd je volledig zicht naar buiten. Dankzij de windvaste armen zijn de uitvalschermen ook betrouwbaar als het weer plotseling omslaat. 

Hoe kies ik het juiste uitvalscherm?

Onze Sunmaster Specialisten helpen jou graag met het kiezen van het juiste uitvalscherm passend bij jouw situatie en wensen. Er is altijd een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt, waarbij je een uitvalscherm op maat kan kopen.

Wat is de maximale breedte van een uitvalscherm?

Bij Sunmaster is een uitvalscherm op maat. Wij produceren onze uitvalschermen in diverse maten tot wel 8 meter breed. 

Is een uitvalscherm op maat bij Sunmaster?

Wij maken het uitvalscherm voor jou op maat, passend bij jouw situatie en wensen. Je hebt hierbij de keuze uit vele kastkleuren en doekdessins. 

Uitvalscherm elektrisch of handbediend?

Bij Sunmaster ben je aan het juiste adres voor zowel een uitvalscherm elektrisch als een uitvalscherm handmatig bediend. Bij een uitvalscherm handbediend kun je kiezen voor een slingerstang aan de binnen- of buitenkant van de woning. Handbediend is voordeliger in de aanschaf en de bediening is altijd betrouwbaar. Bij een elektrisch uitvalscherm kun je kiezen voor een wand- of handzender en zijn er tal van bedieningsmogelijkheden. Tevens kan het uitvalscherm ook middels een zonne-energie motor worden aangestuurd.

Sunmaster uitvalschermen solar
Sunmaster uitvalschermen solarbediening

Garantie & service

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze uitvalschermen met uiterste zorg. Met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik.
Het monteren van een uitvalschermen laat je het best over aan de Sunmaster-specialist waar jij je scherm koopt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.