Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten

Uitvalschermen

Functioneel en karakteristiek

Wanneer de zon flink schijnt, zorgt het uitvalscherm ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Kies je voor uitvalarmen die iets doorval hebben, dan wordt ook een laagstaande zon geweerd. Kortom; uitvalschermen zijn een ware verrijking voor je woning en jouw comfort. Dankzij onze windvaste armen zijn ze ook betrouwbaar als het weer plotseling omslaat.

Onze uitvalschermen

Kies jouw model

uitvalschermen-sunproject-sunmaster

SunProject (Solar Ready)

Compact uitvalscherm tegen een gunstige prijsstelling

uitvalschermen-suncube-sunmaster

SunCube (Solar Ready)

Sunmasters meest verkochte uitvalscherm

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

uitvalschermen-garantie-sunmaster

De voordelen van een uitvalscherm

Een uitval zonnescherm heeft aan weerszijden twee armen. Als je het je scherm wilt laten zakken, bewegen de armen. Deze zitten aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch houd je volledig zicht naar buiten.

Bepaal je eigen thuisklimaat

met uitvalschermen van Sunmaster

atelier

Voor jou op maat gemaakt

We maken het uitvalscherm op maat volgens jouw persoonlijke wensen. Dat doen we zorgvuldig en vakkundig, met robuuste materialen die heel lang meegaan. We leveren uitvalschermen van 80 tot wel 800 cm breed en dit met een uitval van 95 cm tot 150 cm. 

Kenmerken

Kwaliteit
Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, volledig gesloten systeem.

Design
Karakteristiek ontwerp voorzien van luxe afwerking met aluminium afdekkappen.

Zekerheid
De windvaste aluminium armen zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden alle zekerheid.

Het beste
Sunmaster stikt al haar doeken met UV-bestendige Tenara®-garen.

Comfort
Extra comfort met bedieningsoplossingen van Somfy. Van wandschakelaar tot smartphonebediening.

Vele kleuren
Optioneel keuze uit alle RAL-kleuren en structuurlakken.

Doekkeuzes
Zeer rijke keuze uit vele A-merken en haar doekdessins.

Afmeting
Breedte: 140 cm – 600 cm
Uitval: 95 – 150 cm

Veelgestelde vragen

Wat onze klanten graag willen weten

Wat is een uitvalscherm?

Een uitvalscherm is een zonnescherm met aan weerszijden twee armen. Voordeel van uitvalscherm zonwering is dat het er decoratief en sfeervol uitziet aan de woning. Tevens kun je nog onder het scherm doorkijken, terwijl de zon optimaal wordt geweerd in je woning.

Wat kost een (elektrisch) uitvalscherm?

De uitvalscherm kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster uitvalscherm wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster uitvalscherm vanaf € 421,- (exclusief montage). Voor een specifieke uitvalscherm prijs richt je je tot een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Wat is het verschil tussen een uitvalscherm en knikarmscherm?

Een knikarmscherm is bedoeld om onder te kunnen zitten en een uitvalscherm niet. Knikarmschermen dienen als zonwering op het terras en vind je daarom veel bij achtertuinen. Een uitvalscherm dient juist voor zonwering binnen.

Waarom kies ik voor een uitvalscherm?

Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch houd je volledig zicht naar buiten. Dankzij de windvaste armen zijn de uitvalschermen ook betrouwbaar als het weer plotseling omslaat. 

Hoe kies ik het juiste uitvalscherm?

Onze Sunmaster Specialisten helpen jou graag met het kiezen van het juiste uitvalscherm passend bij jouw situatie en wensen. Er is altijd een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt, waarbij je een uitvalscherm op maat kan kopen.

Wat is de maximale breedte van een uitvalscherm?

Bij Sunmaster is een uitvalscherm op maat. Wij produceren onze uitvalschermen in diverse maten tot wel 8 meter breed. 

Is een uitvalscherm op maat bij Sunmaster?

Wij maken het uitvalscherm voor jou op maat, passend bij jouw situatie en wensen. Je hebt hierbij de keuze uit vele kastkleuren en doekdessins. 

Uitvalscherm elektrisch of handbediend?

Bij Sunmaster ben je aan het juiste adres voor zowel een uitvalscherm elektrisch als een uitvalscherm handmatig bediend. Bij een uitvalscherm handbediend kun je kiezen voor een slingerstang aan de binnen- of buitenkant van de woning. Handbediend is voordeliger in de aanschaf en de bediening is altijd betrouwbaar. Bij een elektrisch uitvalscherm kun je kiezen voor een wand- of handzender en zijn er tal van bedieningsmogelijkheden. Tevens kan het uitvalscherm ook middels een zonne-energie motor worden aangestuurd.

gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
uitvalscherm-open-sfeer-sunmaster

Garantie & service

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze uitvalscherm zonwering met uiterste zorg. Met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een uitvalscherm laat je het best over aan de
Sunmaster-specialist waar jij je scherm koopt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.