Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

SunZip Design SOLAR: 100% draadloos

 

Ontdek onze nieuwe SunZip Design105 in SOLAR uitvoering. Dankzij het zonnepaneel helpt de zon zelf mee voor de perfecte zonwering, hiermee is het systeem ook 100% draadloos. Geen ingewikkelde montage middels bedradingen. Motor op zonne-energie, alleen maar voordelen.

100% draadloos

                    jouw zipscreen op zonne-energie

De SunZip Design105 is nu ook beschikbaar in combinatie met een zonnepaneel. Het product wordt helemaal compleet geleverd met zonnepaneel en een luxe handzender om het zipscreen op afstand te bedienen. Het is fijn om te weten dat het zonnepaneel zich altijd oplaadt middels de zon en daglicht. Gelukkig wordt er zonne-energie opgeslagen in het systeem zodat het zipscreen altijd werkzaam blijft. Ook bij stroomuitval blijft de SunZip Designsolar werken.

Montage voordelen

Met deze SOLAR oplossing levert dat grote voordelen op, want er is geen stroomkabel meer nodig om de motor aan te sturen. Dus geen stroomkabels meer door buitenmuren naar binnen om stroomvoorziening te verkrijgen. Dat scheelt een hoop breek of boorwerk en/of kabelgootjes langs de gevel. Dit SOLAR zipscreen is de ideale oplossing voor woningen waar geen elektriciteit voorzien is bij ramen en/of deuren. Hierdoor kan dit zipscreen zonder problemen overal geplaatst worden en kan er genoten worden van elektrische bediening op jouw zonwering. 

Zonne-energie

Het zonnepaneel wordt netjes op de zipscreen cassette bevestigd. Deze bevindt zich rechts, vooraanzicht cassette. Het is wel noodzakelijk dat dit zonnepaneel 6 uur daglicht en/ of zonlicht ontvangt om een goede werking te garanderen, 300 lux daglichtsterkte is al voldoende! De SunZip Designsolar kan ook geleverd worden met een los zonnepaneel voor ramen en/of deuren in de schaduw of onder een balkon/dakoverstek. Het zonnepaneel staat in verbinding met de accu die zich in de cassette bevindt. Hierdoor is de accu netjes uit het zicht en zorgt het zonnepaneel ervoor dat de accu zich oplaadt. Dat staat fraai en geeft een goede oplossing voor jouw SunZip Design105 op SOLAR.

SunZip Design105

Deze nieuwe screen behoort tot de topklasse van Sunmaster. Het product blinkt uit door een prachtig strak design, een optimale warmtewering en – ook fijn voor monteurs – een slimme interne techniek. De screen zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. We maken dit kwaliteitsproduct speciaal voor jou op maat.

Slank en modern design

De SunZip Design105 heeft een strakke vormgeving en sluit daarom goed aan bij de eigentijdse woningbouw. Alle bevestigingsmaterialen blijven uit het zicht. Daarnaast verdwijnt de slanke onderlijst netjes in de kast. Gebruik je de screen niet, dan heb je maximaal doorzicht. Ook is de screen compact om te zien.

Optimale warmteventilatie

ZipScreens zorgen voor warmtewering. Om de warme-luchtopbouw tussen raam en doek zoveel mogelijk te voorkomen, is er bij de SunZip Design105 extra ventilatieruimte tussen kast en muur. Dit kan maar liefst ruim 3 graden schelen binnenshuis!

Kleuren

Je hebt keuze uit vier voorraadkleuren. Wil je een exclusievere look? Of wil je de cassette nóg meer afstemmen op jouw woning? Kies dan uit de trendkleuren of uit alle overige RAL-kleuren en -structuurlakken.

Standaardkleuren


Trendkleuren

Eindeloze doekkeuzes

Je hebt volop keus uit diverse A-merken en kleuren.

Bediening

De SunZip Design105 SOLAR is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. 

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist

mooi

doorzicht

Interesse? Vind jouw dealer

Onze screens

SunScreen Square

SunScreen Square

Zonwerend met vrij zicht

SunScreen Carré

SunScreen Carré

Een strakke vierkante vormgeving

SunZip Square

SunZip Square

Het meest verkochte model met ritsen

SunZip Carré

SunZip Carré

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

SunZip Design105

SunZip Design105

SunZip Design105: Nieuw en modern design

SunZip Design105 Jubileum

SunZip Design105 Jubileum

Jubileumeditie van de SunZip Design105

SunZip Design SOLAR

SunZip Design SOLAR

SunZip Design SOLAR: 100% draadloos