Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

SunZip Design105: Nieuw en modern design

 

Met trots introduceren wij ons nieuwe screen! Bij het ontwerpen van dit product stelden wij de gebruiker centraal. Resultaat: een slim product met een strak design! 

SunZip Design105

Deze nieuwe screen behoort tot de topklasse vanSunmaster. Het product blinkt uit door een prachtig strak design, een optimale warmtewering en – ook fijn voor monteurs – een slimme interne techniek. De screen zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. We maken dit kwaliteitsproduct speciaal voor jou op maat.

Slank en modern design

De SunZip Design105 heeft een strakke vormgeving en sluit daarom goed aan bij de eigentijdse woningbouw. Alle bevestigingsmaterialen blijven uit het zicht. Daarnaast verdwijnt de slanke onderlijst netjes in de kast. Gebruik je de screen niet, dan heb je maximaal doorzicht. Ook is de screen compact om te zien.

Optimale warmteventilatie

ZipScreens zorgen voor warmtewering. Om de warme-luchtopbouw tussen raam en doek zoveel mogelijk te voorkomen, is er bij de SunZip Design105 extra ventilatieruimte tussen kast en muur. Dit kan maar liefst ruim 3 graden schelen binnenshuis!

Diverse afmetingen leverbaar

De SunZip Design105 is leverbaar in breedteafmetingen van 1000 mm tot 4500 mm en in hoogteafmetingen van 1000 mm tot 2700 mm.

Bediening

De ZipScreens van Sunmaster werken met Somfy-motoren. Je kunt deze motoren combineren met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Ook kun je jouw systemen bedienen via een app op je smartphone of zelfs via een smartspeaker! Zo kun je zelf scenario’s instellen, waarbij je groepen zonwering met een enkel (spraak)commando naar wens activeert.

Kleuren

Je hebt keuze uit vier voorraadkleuren. Wil je een exclusievere look? Of wil je de cassette nóg meer afstemmen op jouw woning? Kies dan uit de trendkleuren of uit alle overige RAL-kleuren en -structuurlakken.

Voorraadkleuren

Trendkleuren

Eindeloze doekkeuzes

Je hebt volop keus uit diverse A-merken en kleuren.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

Vind jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-specialist

mooi

doorzicht

Interesse? Vind jouw dealer

Onze screens

SunScreen Square

SunScreen Square

Zonwerend met vrij zicht

SunScreen Carré

SunScreen Carré

Een strakke vierkante vormgeving

SunZip Square

SunZip Square

Het meest verkochte model met ritsen

SunZip Carré

SunZip Carré

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

SunZip Design105

SunZip Design105

SunZip Design105: Nieuw en modern design

SunZip Design105 Jubileum

SunZip Design105 Jubileum

Jubileumeditie van de SunZip Design105

SunZip Design SOLAR

SunZip Design SOLAR

SunZip Design SOLAR: 100% draadloos