Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Optimale warmtewering in een modern jasje

 

Met trots introduceerden wij vorig jaar ons nieuwe screen! Bij het ontwerpen van dit product stelden wij de gebruiker centraal. Resultaat: een slim product met een strak design! 

SunZip Design 105


Dit screen behoort tot de topklasse van Sunmaster. Het product blinkt uit door een prachtig strak design, een optimale warmtewering en – ook fijn voor monteurs – een slimme interne techniek. De screen zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. We maken dit kwaliteitsproduct speciaal voor jou op maat.

Slank en modern design

De SunZip Design 105 heeft een strakke vormgeving en sluit daarom goed aan bij de eigentijdse woningbouw. Alle bevestigingsmaterialen blijven uit het zicht. Daarnaast verdwijnt de slanke onderlijst netjes in de kast. Gebruik je de screen niet, dan heb je maximaal doorzicht. Ook is de screen compact om te zien.

Optimale warmteventilatie

ZipScreens zorgen voor warmtewering. Om de warme-luchtopbouw tussen raam en doek zoveel mogelijk te voorkomen, is er bij de SunZip Design 105 extra ventilatieruimte tussen kast en muur. Dit kan maar liefst ruim 3 graden schelen binnenshuis!

Diverse afmetingen leverbaar

De SunZip Design 105 is leverbaar in breedteafmetingen van 1000 mm tot 4500 mm en in hoogteafmetingen van 1000 mm tot 2700 mm.

Bediening

De ZipScreens van Sunmaster werken met Somfy-motoren. Je kunt deze motoren combineren met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Ook kun je jouw systemen bedienen via een app op je smartphone of zelfs via een smartspeaker! Zo kun je zelf scenario’s instellen, waarbij je groepen zonwering met een enkel (spraak)commando naar wens activeert.

Kleuren

Je hebt keuze uit vier voorraadkleuren. Wil je een exclusievere look? Of wil je de cassette nóg meer afstemmen op jouw woning? Kies dan uit de trendkleuren of uit alle overige RAL-kleuren en -structuurlakken.

Voorraadkleuren

Trendkleuren

Eindeloze doekkeuzes

Je hebt volop keus uit diverse A-merken en kleuren.
 

SunZip Design op zonne-energie, 100% draadloos

De SunZip Design 105 is nu ook beschikbaar in combinatie met een zonnepaneel. Het product wordt helemaal compleet geleverd met zonnepaneel en een luxe handzender om het zipscreen op afstand te bedienen. Het is fijn om te weten dat het zonnepaneel zich altijd oplaadt middels de zon en daglicht. Gelukkig wordt er zonne-energie opgeslagen in het systeem zodat het zipscreen altijd werkzaam blijft. Ook bij stroomuitval blijft de screen werken.

Met deze SOLAR oplossing levert dat grote voordelen op, want er is geen stroomkabel meer nodig om de motor aan te sturen. Dus geen stroomkabels meer door buitenmuren naar binnen om stroomvoorziening te verkrijgen. Dat scheelt een hoop breek of boorwerk en/of kabelgootjes langs de gevel. Dit SOLAR ZipScreen is de ideale oplossing voor woningen waar geen elektriciteit voorzien is bij ramen en/of deuren. Hierdoor kan dit zipscreen zonder problemen overal geplaatst worden en kan er genoten worden van elektrische bediening op jouw zonwering. 

Zonne-energie

Het zonnepaneel wordt netjes op de zipscreen cassette bevestigd. Deze bevindt zich rechts, vooraanzicht cassette. Het is wel noodzakelijk dat dit zonnepaneel 6 uur daglicht en/ of zonlicht ontvangt om een goede werking te garanderen, 300 lux daglichtsterkte is al voldoende! De SunZip Designsolar kan ook geleverd worden met een los zonnepaneel voor ramen en/of deuren in de schaduw of onder een balkon/dakoverstek. Het zonnepaneel staat in verbinding met de accu die zich in de cassette bevindt. Hierdoor is de accu netjes uit het zicht en zorgt het zonnepaneel ervoor dat de accu zich oplaadt. Dat staat fraai en geeft een goede oplossing voor jouw SunZip Design105 op SOLAR.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

Vind jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-specialist

Optimale

warmtewering

Interesse? Vind jouw dealer

Onze screens

Square

Zonwerend met vrij zicht

Carré

Zonwerend met vrij zicht

Zip Square

Het meest verkochte model met ritsen

Zip Carré

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

SunZip Design 105

Optimale warmtewering in een modern jasje