Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

RollBasic (XS)

 

De voordelige instapper. Duitse degelijkheid van ons eigen huismerk Sunmaster. Kwaliteitsvolle rolluiken tegen een aantrekkelijke prijs. 

RollBasic

De rolluiken zijn decoratief en elegant. De rolluikkast wordt bij voorkeur in de gevel geïntegreerd. De rolluiken zijn gemaakt van gerolvormd aluminium. Ze zijn robuust, onderhoudsvrij en gaan heel lang mee. Ze bieden comfort en veiligheid en zijn energiebesparend. De geïntegreerde rubber afdichting met stabilisator in de zijgeleider zorgt voor een soepele en stillere werking.

RollBasic XS

Wanneer je rolluik extra smal en extra hoog moet zijn, kun je sinds kort kiezen voor het kleine broertje van de RollBasic, de RollBasic XS. Deze is leverbaar in een opvallend kleine kastafmeting vanaf 125 mm. Ondanks deze kleine kastafmeting, kan het bijzondere hoogtes kwijt. Ideaal voor situaties waar openslaande ramen een probleem vormen of gewoon omdat een compactere kast fraaier is. Aan jou de keus.

Kleuren

Zowel de RollBasic kast als de lamellen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: crèmewit, wit, antraciet, quarts grijs en naturel. Maak jouw favoriete kleurcombinatie.

Bediening

Dit Sunmaster Rolluik wordt uitgevoerd met extra comfort dankzij de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Zelfs fluisterstille bediening is mogelijk. Of ga je voor 100% draadloos? Onze RollBasic(XS)solar met aansturing via zonne-energie kan dat. Een energiebesparende en milieubewuste keuze! 

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

Vind jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-specialist

veilig

en

geborgen

Interesse? Vind jouw dealer

Onze rolluiken

RollBasic (XS)

RollBasic (XS)

RollBasic (XS)

RollBasic Solar

RollBasic Solar

RollBasic SOLAR: 100% draadloos

RS42 Heroal

RS42 Heroal

RS42 Heroal

RS38 Heroal

RS38 Heroal

RS38 Heroal

RS37 Heroal

RS37 Heroal

RS37 Heroal

M317 Alukon

M317 Alukon

M317 Alukon

M442 Alukon

M442 Alukon

M442 Alukon