Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Zonwerend met vrij zicht

 

De Square is een screen dat is gemaakt van duurzame, sterke en windvaste en weersbestendige materialen.

Screen Square


De Square is een screen dat is gemaakt van duurzame, sterke en windvaste en weersbestendige materialen. Met het screen houd je wel tot 90% warmte en zonlicht tegen. Nog een voordeel is dat het screen geen kostbare ruimte inneemt. Deze is dan ook op lastige plekken te monteren.

Onze Square Screens zijn er in meerdere kastafmetingen:

Profielkleuren

We hebben voor je jou de meest favoriete kleuren alvast geselecteerd! Hiermee kun je het uiterlijk van je screen in volledige harmonie met de gevel laten zijn, of juist zorgen voor een gewaagd contract!

Eindeloze doekkeuzes

Sunmaster screens zijn gemaakt van weersbestendig met polyvinyl omhulde glasvezels. Dankzij de open weefstructuur heeft het doek een vrij doorzicht naar buiten. Je hebt volop keuze uit diverse A-merken en meer dan 50 kleuren. Lees hier meer over de doeken.

Bediening

Kies voor handbediening of elektrische bediening. Voor extra comfort zorgen de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Lees hier uitgebreider over de bedieningsmogelijkheden.

Optioneel: ons Sunfix®-systeem

Wil je een extra windvaste constructie? Ontdek ons gepatenteerde Sunfix®-systeem . Je kan daarbij ook kiezen voor een doekspleetafdichting, met nog voldoende ruimte om te ventileren.

Monteren: drie manieren

De screens kunnen we op drie manieren monteren: met losse montagesteunen, met doorlopende montagehoekprofielen of door middel van geleidermontage. Vooral de montage met hoekprofielen is handig om obstakels op het raam te ontwijken, zoals een rooster of scharnieren. 

Kastvormen

Er is keuze uit meerdere kastvormen. Mocht het cassettedesign van de Square niet helemaal bij je huis passen, kijk dan gerust even verder naar onze andere screens, zoals bijvoorbeeld de Screen Carré.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

Vind jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-specialist

Zonwerend

 

met vrij doorzicht

Interesse? Vind jouw dealer

Onze screens

Square

Zonwerend met vrij zicht

Carré

Zonwerend met vrij zicht

Zip Square

Het meest verkochte model met ritsen

Zip Carré

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

SunZip Design 105

Optimale warmtewering in een modern jasje