Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Serena verandazonwering: buiten genieten van schaduw

 

Heerlijke verkoeling in jouw serre of onder jouw veranda. Tot wel 650 cm breed en 600 cm diep. Ontdek de voordelen van de Serena.

Verandazonwering Serena

Het is heerlijk vertoeven in een serre of onder een veranda. Maar hoe voorkom je dat je in een broeikas zit? Sunmaster levert de verandazonwering Serena. Deze zonwering kan tot wel 650 cm breed en 600 cm diep. Of tot 600 cm breed en 650 cm diep. En dat in één stuk! Je kan kiezen uit een breed scala aan acryldoeken.

De voordelen van veranda- en serrezonwering

Met goede zonwering voorkomt u dat de energie van het zonlicht het glas passeert. Daardoor blijft de temperatuur in de serre of onder de veranda aangenaam. Zonwering voorkomt ook hinderlijke reflectie.

Montage op jouw serre of veranda

De verandazonwering Serena is een bovenliggende zonwering die wordt gemonteerd op het dak van jouw serre of veranda. Wil je ook meer bescherming tegen laagstaande zon? Of wil je gewoon nog meer uit dit systeem halen? Breid jouw zonwering dan uit met geleiders die na de rand van het serredak hun weg vinden recht naar beneden. Met één bocht of met twee bochten, afhankelijk van het model van de serre of veranda.

Kies jouw doek

Je bepaalt zelf de sfeer in jouw serre of veranda. We bieden namelijk een breed scala aan acryldoeken. In unikleuren, streep of dessin. Heb je heldere beglazing? Dan kan je het doek goed bewonderen. Heb je opaal beglazing? Dan zorgt het doek voor een aangenaam diffuus licht.

Bediening: standaard met motor

We leveren jouw verandazonwering Serena standaard met Somfy-motor. En optioneel met afstandsbediening en/of zon- en windautomaat. Daarmee schuift jouw zonwering automatisch uit en in.

Meer weten?

Laat je adviseren door een Sunmaster-specialist in jouw buurt.

heerlijke 

 

verkoeling

Interesse? Vind jouw dealer

Onze buitenleven

Serena verandazonwering

Serena verandazonwering

Serena verandazonwering: buiten genieten van schaduw

Costa verandazonwering

Costa verandazonwering

Costa verandazonwering: boven of onderliggend aan u de keuze

Elegance pergolazonwering

Elegance pergolazonwering

Elegance pergolazonwering