screens-sunmaster-hero

Screendoeken

Zeer ruime keus

Sunmaster screendoeken zijn gemaakt van weersbestendig materiaal met polyvinyl omhulde glasvezels. Verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. Lees meer over onze screendoeken en ontdek de mogelijkheden op het gebied van zonwering!

screendoeken-sunmaster

Screendoeken

De screens van Sunmaster zijn uitgerust met de hoogste kwaliteit doeken, van de A-merken Helioscreen en Copaco. Ze zijn kleurecht en rot- en schimmelvrij. De meeste doeken zijn bovendien vlamvertragend, volgens de strengste veiligheidsnormen.

Hoge zonreflectie, vrij doorzicht

Screendoeken zijn gemaakt van glasvezel, omhuld met polyvinyl. Glasvezeldoek kenmerkt zich door een zeer hoge zonreflectie. Dankzij de open weefstructuur heeft het doek een vrij doorzicht naar buiten. Glasvezeldoek is uitstekend bestand tegen weersinvloeden. De buitenste laag van polyvinyl bepaalt de kleur.

screens woning

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

screendoeken-kleuren-sunmaster

Kies uit meer dan 50 kleuren en talrijke dessins

De collecties van Helioscreen en Copaco zijn samen goed voor heel veel verschillende kleuren.

Geprinte screendoeken

Wil je graag een mooie print op jouw screendoek? Een mooie foto, kunst of jouw bedrijfslogo? Geen probleem bij Sunmaster. Lever het beeldmateriaal aan (geschikt voor grootformaat print) en wij doen de rest. We adviseren je daarover. Het printen van screendoeken is altijd maatwerk. Informeer bij ons naar de prijzen.

screens-bediening-sunmaster