Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten

Screen Carré

Zonwerend met vrij zicht

De Carré is een screen met een strakke vierkante vormgeving, gemaakt van duurzame, sterke, windvaste en weersbestendige materialen.

Screen Carré

Met het Carré screen houd je wel tot 90% warmte en zonlicht tegen. Nog een voordeel is dat het screen geen kostbare ruimte inneemt. Je kan deze dan ook op lastige plekken monteren.

Onze Screen Carré is er in meerdere kastafmetingen.

Profielkleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

screens-sunmaster-hero
Kenmerken

Kwaliteit
Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, volledig gesloten systeem.

Design
Sluit uitstekend aan op de eigentijdse woninguitstraling door onze verschillende kastdesigns.

Zekerheid
Dankzij de speciale ritsconstructie is de ZipScreen zeer windvast en biedt alle zekerheid.

Comfort
Extra comfort met bedieningsoplossingen van Somfy. Van wandschakelaar tot smartphonebediening.

Optioneel: 100% draadloos
ZipScreens op zonne-energie worden automatisch aangestuurd door zonlicht en warmte.

Doekkeuzes
Zeer ruime keuze uit diverse A-merken.

Vele kleuren
Optioneel keuze uit alle RAL-kleuren en structuurlakken.

Afmeting
Breedte: max 500 cm
Hoogte: max 270 cm

Eindeloze doekkeuzes

Sunmaster screens zijn gemaakt van weersbestendig met polyvinyl omhulde glasvezels. Dankzij de open weefstructuur heeft het doek een vrij doorzicht naar buiten. Je hebt volop keuze uit diverse A-merken en meer dan 50 kleuren. Lees meer over de doeken.

Bediening

De Screen Carré is alleen te verkrijgen met elektrische bediening. Dit gaat gepaard met het extra comfort en gemak van de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot smartphonebediening. Lees uitgebreid over de bedieningsmogelijkheden.

Optioneel: ons Sunfix®-systeem

Wil je een extra windvaste constructie? Ontdek ons gepatenteerde Sunfix®-systeem. Je kan daarbij ook kiezen voor een doekspleetafdichting, met nog voldoende ruimte om te ventileren.

Monteren: drie manieren

De screens kunnen we op drie manieren monteren: met losse montagesteunen, met doorlopende montagehoekprofielen of door middel van geleidermontage. Vooral de montage met hoekprofielen is handig om obstakels op het raam te ontwijken, zoals een rooster of scharnieren.

Kastvormen

Er is keuze uit meerdere kastvormen. Mocht het cassettedesign van de Carré niet helemaal bij je huis passen, kijk dan gerust even verder naar onze andere screens, zoals bijvoorbeeld de Screen Square.

screens-smartphone-sunmaster

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

screens-bediening-sunmaster
screens-sunzip-design-huis-sunmaster

Garantie & service

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze screens met uiterste zorg. Met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een screen laat je het best over aan de Sunmaster-specialist waar jij je screen koopt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.