Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Curve 100 ZIP screen: zijn mooie ronde vormen zijn het meest opvallend

 

Geen lichtkieren en een nog betere windvastheid. Dat kenmerkt de Curve 100 ZIP. Een screen van max. 3,4 meter breed en 2 meter hoog. 

Screen Curve 100 ZIP

Geen lichtkieren en een nog betere windvastheid. Dat kenmerkt de Curve 100 ZIP. Een screen met een maximale breedte van 3,4 meter en een maximale hoogte van 2 meter.

Aan de zijkanten van het doek zijn ritsen gelast. Deze ritsen lopen in een speciale vatting in de geleider. Het doek blijft daardoor geforceerd op zijn plek.

Design

Naast deze Curve 100 ZIP heb je de keuze uit verschillende kastdesigns. Onze screens passen dus altijd goed bij jouw huis.

Niet alleen maar voordelen

Veel mensen vinden een rits-screen mooier dan een normaal screen. Let wel: omdat de doekspleten ontbreken kan de warmte minder goed worden afgevoerd. Daardoor is de warmtewering van screens met ritsen wel iets minder goed. Dit kan in bepaalde gevallen tot wel 3 graden schelen op de binnentemperatuur. Dus is optimaal warmte weren voor jou het belangrijkst? Dan adviseren we je bijvoorbeeld de Curve 100, eventueel in combinatie met ons gepatenteerde, windvaste Sunfix®-systeem. Eventueel met doekspleetafdichting, met nog genoeg ruimte om te ventileren.

Bediening

Zipscreens kunnen alleen elektrisch bediend worden. Dus altijd extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Lees meer over screens-bedieningen

Kleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème, Ral 9010 Wit, Ral 7016 antraciet of blank geanodiseerd (zilvergrijs). Voor iets extra's kan je zelfs je kiezen uit alle afwijkende RAL-kleuren en vier structuurlakken.

Eindeloze doekkeuzes

Je hebt volop keuze uit diverse A-merken en kleuren.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.

Zoek de dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer

 

mooi

doorzicht

Interesse? Vind jouw dealer

Onze screens

Square 70

Square 70

Square 70 Screen: zonwerend met vrij zicht

Square 85

Square 85

Square 85 Screen

Square 100

Square 100

Square 100 screen: een traditionele screen met inhoud

Curve 100

Curve 100

Curve 100 screen: zijn mooie ronde vormen zijn het meest opvallend

Square 100 ZIP

Square 100 ZIP

Square 100 ZIP screen: het meest verkochte model met ritsen

Carre 100 ZIP

Carre 100 ZIP

Carré 100 ZIP Screen: met een strakke vierkante vormgeving

Curve 100 ZIP

Curve 100 ZIP

Curve 100 ZIP screen: zijn mooie ronde vormen zijn het meest opvallend

Square ZIP MAX

Square ZIP MAX

Square ZIP MAX screen: voor als het echt hoog en breed moet