Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten
screens-sunfix-sunmaster

Screens

Optimale privacy en zonwering

Screens, één van de meest efficiënte oplossingen om de zon te weren.
Een screen voor je raam is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen zonder het uitzicht te belemmeren. Screens filteren eveneens UV-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis tegen warmte en verkleuringen door UV-straling. Het biedt privacy, is goed bestand tegen weer en wind en kan veelzijdig worden toegepast. Wij bieden een brede keuze in typen, bedieningen, kleuren en designs. 

Voorjaarsvoordeel met Sunmaster

Profiteer nu van aantrekkelijke kortingen op jouw Sunmaster zonwering!

Actie is geldig van 6 maart t/m 15 april 2023.

Onze screens

Kies jouw model

Screen Square

Het meest verkochte model zonder ritsen.

Screen Carré

Strakke vierkante vormgeving.

ZipScreen Square

Het meest verkochte model met ritsen.

ZipScreen Carré

Strakke vierkante vormgeving met ritsen.

screens-sunzip-design-105-sunmaster

SunZip Design (solar ready)

Optimale warmtewering in een modern jasje.

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

Screens: comfort met de beste materialen

Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis én je hoofd niet koel houden! Wil jij de beste screens op de markt? Kies dan voor Sunmaster screens; wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring!

Bepaal je eigen thuisklimaat

met screens van Sunmaster

De voordelen van een screen

Een screen is een verticale zonwering met een glasvezeldoek, dat van boven naar beneden loopt in geleiders. Het doek is kleurvast, schimmelvrij en verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. We maken jouw screen op maat, passend bij jou en bij de uitstraling van jouw huis. Je hebt keuze uit diverse kastvormen, kastmaten en vele kleuren. Langer genieten van het buitenleven? Verfraai met onze screens jouw veranda en/of buitenverblijf en zorg dat je heerlijk buiten kunt vertoeven, beschermd tegen de zon of wind .

screens-voordelen-sunmaster (1)
Kenmerken

Kwaliteit
Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, volledig gesloten systeem.

Design
Sluit uitstekend aan op de eigentijdse woninguitstraling door onze verschillende kastdesigns.

Zekerheid
Dankzij de speciale ritsconstructie is de ZipScreen zeer windvast en biedt alle zekerheid.

Comfort
Extra comfort met bedieningsoplossingen van Somfy. Van wandschakelaar tot smartphonebediening.

Optioneel: 100% draadloos
ZipScreens op zonne-energie worden automatisch aangestuurd door zonlicht en warmte.

Doekkeuzes
Zeer ruime keuze uit diverse A-merken.

Vele kleuren
Optioneel keuze uit alle RAL-kleuren en structuurlakken.

Afmeting
Breedte: max 500 cm
Hoogte: max 270 cm

Veelgestelde vragen

Wat onze klanten graag willen weten

Wat zijn screens?

Een screen is een verticale zonwering met een zonwerend glasvezeldoek, dat van boven naar beneden loopt in geleiders. Het voordeel van screens is dat je overdag nog wel naar buiten kunt kijken door het doek, maar niet naar binnen.

Wat kosten screens inclusief montage?

De screens kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster screen wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster screen vanaf € 279,- (exclusief montage). De prijs van de montage is afhankelijk van het type screen, als er bijvoorbeeld door de muur geboord moet worden, elektra moet worden aangesloten en of jouw screen op de begane grond of op een hogere etage gemonteerd moet worden. Voor een specifieke offerte richt je je tot een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Wat zijn de voordelen van screens?

Een screen is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen zonder overdags het uitzicht volledig te belemmeren. Screens filteren eveneens UV-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis tegen warmte en verkleuringen. Het biedt privacy, je kunt wel naar buiten blijven kijken, maar men kan niet bij jou naar binnen kijken. Screens zijn goed bestand tegen weer en wind.

Wat is het verschil tussen screens en zipscreens?

Zipscreens zijn voorzien van geleide-ritsen aan de zijkanten die in een geleider lopen. Hierdoor zijn ze extra windvast. Omdat de doekspleten aan de zijkanten ontbreken, die je wel bij gewone screens ziet, valt er geen licht naar binnen en krijg je een visueel mooier en strakker resultaat.

Hoe kies ik de juiste screens?

Onze Sunmaster Specialisten helpen jou graag met het kiezen van het juiste screen, passend bij jouw situatie en wensen. Bij Sunmaster kies je altijd voor een screen op maat. Advies? Er is altijd een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Waarom kies ik voor een screen bij Sunmaster?

Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het maken van screens. Onze screens hebben een windvaste en oersterke constructie en zijn leverbaar tot wel 5 meter breed. Ook kun je bij ons kiezen uit alle kleuren en zijn onze screens Smart Home & Solar Ready.

Wat kosten screens voor buiten?

De screens buiten prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster screen wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster screen buiten vanaf € 279,- (exclusief montage). De prijs van montage is afhankelijk van het type screen, als er bijvoorbeeld door de muur geboord moet worden, elektra moet worden aangesloten en of jouw screen op de begane grond of op een hogere etage gemonteerd moet worden.

Zijn sceens verduisterend?

Het doek van een screen reflecteert zonnestralen. Door de samenstelling van de doeken zijn screens niet volledig verduisterend. Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken, maar voorbijgangers kunnen niet bij jou naar binnen kijken.

Hoeveel graden scheelt het in huis met screens?

Met screens kan het binnenshuis tot wel 7 graden schelen. Zorg er wel voor dat de screens bij zonsopgang gesloten zijn voor het beste resultaat.

Screens elektrisch of handbediend?

Bij Sunmaster ben je aan het juiste adres voor zowel een screen elektrisch als een screen handbediend. Een handmatig bediend screen heeft een bandbediening of een slingerstang binnen of buiten. Handbediend is voordeliger in de aanschaf en de bediening is altijd betrouwbaar. Bij een screen elektrisch kun je kiezen voor een wand- of handzender. Elektrische screens zijn er nu ook op zonne-energie! Hiervoor hoef je geen elektra-aansluiting te maken en hoeft er dus niet door de muur geboord te worden.

Garantie & service

Profiteer van onze gegarandeerde kwaliteit

We maken onze screens met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik.
Het monteren van je screen laat je over aan de Sunmaster Specialist waar jij je screen koopt. 
Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten. Wacht dus niet langer en bezoek een specialist in jouw regio!