Optimale privacy en zonwering

Screens, één van de meest efficiënte oplossingen om de zon te weren. Een screen is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen zonder het uitzicht te belemmeren. Screens filteren eveneens UV-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis tegen warmte en verkleuringen. Het biedt privacy, is goed bestand tegen weer en wind en kan veelzijdig worden toegepast. Wij bieden een brede keuze in typen, bedieningen, kleuren, doekdessins en designs.

Langer genieten van het buitenleven? Verfraai met onze screens jouw veranda en/of buitenverblijf en vertoef heerlijk uit de zon of wind.

  • 50 jaar ervaring
  • Windvaste en oersterke constructie
  • Leverbaar tot wel 5 meter breed
  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Smart Home & Solar Ready
Kies jouw model
sunscreen carre
screens-sunzip-design-105-sunmaster
Type screen Hand­bediend Elektrisch Extra comfort
Luxe afwerking
x
x
x
Diverse RAL-kleuren en structuur­lakken
x
x
x
NL fabricaat
x
x
x
Vele doekmogelijk­heden
x
x
x
Maatwerk
x
x
x
Rits (extra windvast)
-
Optioneel
x
Wand­schakelaar
-
x
x
Smart Home Ready
-
Optioneel
x
Hand­zender
-
Optioneel
x
Solar­bediening
-
Optioneel
x
100% draadloos
-
Optioneel
x
Vanaf € 279,-
Vanaf € 592,-
Vanaf € 923,-

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

Veelgestelde vragen

Wat onze klanten graag willen weten

Wat zijn screens?

Een screen is een verticale zonwering met een zonwerend glasvezeldoek, dat van boven naar beneden loopt in geleiders. Het voordeel van screens is dat je overdag nog wel naar buiten kunt kijken door het doek, maar niet naar binnen.

Wat kosten screens inclusief montage?

De screens kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster screen wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster screen vanaf € 279,- (exclusief montage). De prijs van de montage is afhankelijk van het type screen, als er bijvoorbeeld door de muur geboord moet worden, elektra moet worden aangesloten en of jouw screen op de begane grond of op een hogere etage gemonteerd moet worden. Voor een specifieke offerte richt je je tot een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Wat zijn de voordelen van screens?

Een screen is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen zonder overdags het uitzicht volledig te belemmeren. Screens filteren eveneens UV-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis tegen warmte en verkleuringen. Het biedt privacy, je kunt wel naar buiten blijven kijken, maar men kan niet bij jou naar binnen kijken. Screens zijn goed bestand tegen weer en wind.

Wat is het verschil tussen screens en zipscreens?

Zipscreens zijn voorzien van geleide-ritsen aan de zijkanten die in een geleider lopen. Hierdoor zijn ze extra windvast. Omdat de doekspleten aan de zijkanten ontbreken, die je wel bij gewone screens ziet, valt er geen licht naar binnen en krijg je een visueel mooier en strakker resultaat.

Hoe kies ik de juiste screens?

Onze Sunmaster Specialisten helpen jou graag met het kiezen van het juiste screen, passend bij jouw situatie en wensen. Bij Sunmaster kies je altijd voor een screen op maat. Advies? Er is altijd een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Waarom kies ik voor een screen bij Sunmaster?

Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het maken van screens. Onze screens hebben een windvaste en oersterke constructie en zijn leverbaar tot wel 5 meter breed. Ook kun je bij ons kiezen uit alle kleuren en zijn onze screens Smart Home & Solar Ready.

Wat kosten screens voor buiten?

De screens buiten prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster screen wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster screen buiten vanaf € 279,- (exclusief montage). De prijs van montage is afhankelijk van het type screen, als er bijvoorbeeld door de muur geboord moet worden, elektra moet worden aangesloten en of jouw screen op de begane grond of op een hogere etage gemonteerd moet worden.

Zijn sceens verduisterend?

Het doek van een screen reflecteert zonnestralen. Door de samenstelling van de doeken zijn screens niet volledig verduisterend. Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken, maar voorbijgangers kunnen niet bij jou naar binnen kijken.

Hoeveel graden scheelt het in huis met screens?

Met screens kan het binnenshuis tot wel 7 graden schelen. Zorg er wel voor dat de screens bij zonsopgang gesloten zijn voor het beste resultaat.

Screens elektrisch of handbediend?

Bij Sunmaster ben je aan het juiste adres voor zowel een screen elektrisch als een screen handbediend. Een handmatig bediend screen heeft een bandbediening of een slingerstang binnen of buiten. Handbediend is voordeliger in de aanschaf en de bediening is altijd betrouwbaar. Bij een screen elektrisch kun je kiezen voor een wand- of handzender. Elektrische screens zijn er nu ook op zonne-energie! Hiervoor hoef je geen elektra-aansluiting te maken en hoeft er dus niet door de muur geboord te worden.

Screens buiten
Screens bediening

Garantie & service

Profiteer van onze gegarandeerde kwaliteit

We maken onze screens met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van je screen laat je over aan de Sunmaster Specialist waar jij je screen koopt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten. Wacht dus niet langer en bezoek een specialist in jouw regio!