Screens plaatsen

 Screens verduisterend

Screens verduisterend

Voor optimale zonwering kies je voor screens die verduisterend werken van Sunmaster. Niets kan de sfeer in je woning zo snel beïnvloeden als de juiste hoeveelheid licht. Te veel zonlicht kan je interieur oververhitten en ongewenste schitteringen veroorzaken, terwijl totale duisternis op bepaalde momenten juist gewenst is. Verduisterende screens bieden de perfecte oplossing voor deze uitdagingen. Ontdek waarom onze screens de ideale keuze zijn voor optimale privacy en zonwering!

Voorbereid de zomer in met Sunmaster

Nu extra voordeel op solarzonwering!

Deze actie is geldig van maandag 1 mei t/m vrijdag 30 juni 2023.

screens woning

Screens die verduisterend zijn, zorgen voor privacy

Verduisterende screens worden vaak geassocieerd met slaapkamers, maar ze zijn ook uitstekend geschikt voor andere ruimtes binnen in je woning. Ze houden het felle zonlicht buiten, waardoor de temperatuur in je huis aangenaam blijft en schadelijke uv-stralen worden tegengehouden. Zo blijft je interieur beschermd en behoudt het zijn frisheid. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of slaapkamer, met verduisterende screens bepaal je zelf de mate van privacy. Je kunt de screens eenvoudig aanpassen aan je behoeften, zodat je geniet van volledige privacy wanneer dat nodig is. Dit maakt ze ideaal voor elke ruimte in je huis.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Waarom kiezen voor onze screens?

Wij staan achter de kwaliteit van onze verduisterende screens en bieden een garantie van 5 jaar tegen materiaal- en/of fabrieksfouten. Hiermee bieden we gemoedsrust en vertrouwen in ons product. Daarbij ben je ook verzekerd van professionele montage. Het installeren van screens die verduisterend werken kan een uitdaging zijn, maar met onze professionele montageservice hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Screens buiten

Benader ons voor een offerte op maat 

Screens die verduisterend zijn, zijn een waardevolle aanvulling op elke woning. Met onze hoogwaardige producten en uitgebreide garantie en montageservice, kun je met vertrouwen kiezen voor onze verduisterende screens in je slaapkamer, woonkamer of waar dan ook. Transformeer je woning en geniet van de voordelen van optimale privacy en zonwering. Vraag een offerte op maat op of vind een specialist in de buurt.

Onze producten

Oerdegelijke zonwering