Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten

RollBasic Solar

Veilig en geborgen

Maximale privacy en koude- en warmtewering met de rolluiken van Sunmasters eigen huismerk. Kwaliteitsvolle rolluiken tegen een aantrekkelijke prijs. 

RollBasic Solar

Ga je voor 100% draadloos?

Neem dan onze RollBasic met aansturing via zonne-energie. Een energiebesparende en milieubewuste keuze! 

rolluiken-bediening-app-sunmaster
Kenmerken

Kwaliteit
Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, volledig gesloten systeem.

Design
Strak ontwerp met luxe afwerking.

Zekerheid
Rolluiken bieden veiligheid en geborgenheid.

Geruisloos
Soepele werking met geïntegreerde borstel of rubbers in zijgeleider.

Comfort
Extra comfort met bedieningsoplossingen van Somfy. Van wandschakelaar tot smartphonebediening.

Optioneel: 100% draadloos
Rolluiken op zonne-energie worden automatisch aangestuurd door zonlicht en warmte.

Design onderlijst
De onderlijst verdwijnt netjes in de kast. Gebruik je het rolluik niet, heb je maximaal doorzicht.

Onbeperkte kleurcombinaties
Vele kast- en lamelkleuren beschikbaar voor de RollBasic (XS).

Combineren
Maak de mooiste kleurcombinatie of stem bewust af op jouw woning.

Afmeting
Breedte: 57 cm – 400 cm.
Hoogte: max 350 cm.

Kleuren

Zowel de kast als de lamellen zijn verkrijgbaar in vijf voorraadkleuren: crèmewit, wit, antraciet, quarts grijs en naturel. Maak jouw favoriete kleurcombinatie.

Bediening

Dankzij het zonnepaneel van de RollBasic Solar helpt de zon zelf mee voor de perfecte zonwering, hiermee is het systeem ook 100% draadloos. Geen ingewikkelde montage middels bedradingen. Motor op zonne-energie, alleen maar voordelen.  

rolluiken-zonwering-sunmaster
100% draadloos

De populaire RollBasic is nu ook beschikbaar in combinatie met een zonnepaneel. Het product wordt helemaal compleet geleverd met zonnepaneel en een luxe handzender om het rolluik op afstand te bedienen. Het is fijn om te weten dat het zonnepaneel zich altijd oplaadt middels de zon en daglicht. Gelukkig wordt er zonne-energie opgeslagen in het systeem zodat het rolluik altijd werkzaam blijft. Ook bij stroomuitval blijft de RollBasic Solar werken.

Montage voordelen

Met deze Solar oplossing levert dat grote voordelen op, want er is geen stroomkabel meer nodig om de motor aan te sturen. Dus geen stroomkabels meer door buitenmuren naar binnen om stroomvoorziening te verkrijgen. Dat scheelt een hoop breek- of boorwerk en/of kabelgootjes langs de gevel. Dit Solar rolluik is de ideale oplossing voor woningen waar geen elektriciteit voorzien is bij ramen en/of deuren. Hierdoor kan dit rolluik zonder problemen overal geplaatst worden en kan er genoten worden van elektrische bediening op jouw zonwering. 

Zonne-energie

Het zonnepaneel wordt netjes op de rolluikcassette bevestigd. Deze bevindt zich steeds links, vooraanzicht cassette. Het is wel noodzakelijk dat dit zonnepaneel 6 uur daglicht en/of zonlicht ontvangt om een goede werking te garanderen, 300 lux daglichtsterkte is al voldoende! De RollBasic kan ook geleverd worden met een los zonnepaneel voor ramen en/of deuren in de schaduw of onder een balkon/dakoverstek. Het zonnepaneel staat in verbinding met de accu die zich in de cassette bevindt. Hierdoor is de accu netjes uit het zicht en zorgt het zonnepaneel ervoor dat de accu zich oplaadt. Dat staat fraai en geeft een goede oplossing voor jouw RollBasic op Solar.

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
rolluiken-bediening-sunmaster

Garantie & service

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze rolluiken met uiterste zorg. Met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een rolluik laat je het best over aan de Sunmaster-specialist waar jij je rolluik koopt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.