Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten
Rolluiken

Veelzijdige bescherming

Met rolluiken heb je volop mogelijkheden om de warmte buiten je huis te houden. Bij Sunmaster heb je keuze uit verschillende varianten. Welk rolluik je ook gaat kopen, het is altijd multifunctioneel. Je bepaalt zelf de uitstraling van jouw rolluik. Kies je een vierkante omkasting met afgeschuinde kant of wordt het een ronde variant? En welke kleur past het beste bij jouw woning of kantoor? Onze experts adviseren je graag welk type rolluik het beste bij je past en over de prijzen van de rolluiken.

Onze rolluiken

Kies jouw model

RollBasic XS (solar ready)

Extra smal

RollBasic (solar ready)

Veilig en geborgen

rolluiken-sunmaster-sfeer

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

De voordelen van rolluiken

Elk rolluik dat je bij een aangesloten dealer kunt bestellen, bestaat uit een aluminium kap, aluminium geleiders en aluminium vol geschuimde lamellen. Kijkend naar de bediening van je rolluik zijn er 2 opties: elektrisch of handmatig (met een band of slingerstang). Met rolluiken creëer je een extra isolerende laag buiten om je huis. Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou; dat scheelt energiekosten! Daarnaast verduisteren rolluiken, schrikken ze inbrekers af, beschermen ze jouw houten kozijnen en hebben ze een geluidswerende werking. Genoeg redenen om zo snel mogelijk een rolluik bij Sunmaster te bestellen.

rolluiken-aangenaam-thuis-01-sunmaster

Bepaal je eigen thuisklimaat

met rolluiken van Sunmaster

rolluiken-close-up-sunmaster

Op maat volgens jouw wensen

We maken de rolluiken op maat volgens jouw wensen en passend bij je huis. Onze producten variëren in hoogte van 50 tot 280 centimeter en de breedtes lopen uiteen van 50 tot 440 centimeter. Bovendien heb je volop keuze in de uitvoering. Veel mensen kiezen voor de standaard gerolvormde aluminium kappen, maar tegen een geringe meerprijs kun je ook een rolluik met kappen van geëxtrudeerd aluminium (rond of vierkant) bestellen. Kies uit diverse standaardkleuren voor lamellen en omkasting. Onze extrusiekasten zijn leverbaar in tal van RAL-kleuren. Ook een rolluik met deur of voorzetrolluik kopen behoort tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Kwaliteit
Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, volledig gesloten systeem.

Design
Strak ontwerp met luxe afwerking.

Zekerheid
Rolluiken bieden veiligheid en geborgenheid.

Geruisloos
Soepele werking met geïntegreerde borstel of rubbers in zijgeleider.

Comfort
Extra comfort met bedieningsoplossingen van Somfy. Van wandschakelaar tot smartphonebediening.

Optioneel: 100% draadloos
Rolluiken op zonne-energie worden automatisch aangestuurd door zonlicht en warmte.

Design onderlijst
De onderlijst verdwijnt netjes in de kast. Gebruik je het rolluik niet, heb je maximaal doorzicht.

Onbeperkte kleurcombinaties
Vele kast- en lamelkleuren beschikbaar voor de RollBasic (XS).

Combineren
Maak de mooiste kleurcombinatie of stem bewust af op jouw woning.

Afmeting
Breedte: 57 cm – 400 cm.
Hoogte: max 350 cm.

Veelgestelde vragen

Wat onze klanten graag willen weten

Wat is een rolluik?

Een rolluik is een verticale zonwering welke gemaakt is van geïsoleerde aluminium lamellen, dat van boven naar beneden loopt in geleiders.

Wat kosten rolluiken?

De rolluik kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster rolluik wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster rolluik vanaf € 335,- (excl. montage). Voor specifieke rolluik prijzen richt je je tot een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Wat kosten rolluiken inclusief montage?

De rolluik kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster rolluik wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster rolluik vanaf € 335,- (excl. montage). De prijs van montage is afhankelijk van het type rolluik, maar ook of er bijvoorbeeld door de muur geboord moet worden, elektra moet worden aangesloten en of jouw rolluik op de begane grond of een hogere etage gemonteerd dient te worden.

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Een rolluik is een veelzijdig product, het biedt privacy, werkt inbraakwerend en heeft een isolerende werking voor je ramen en deuren, waardoor je ook weer bespaart op je energierekening. Rolluiken werken tevens 100% verduisterend. Wij maken onze rolluiken tot wel 4 meter breed, hierdoor heb je bij Sunmaster altijd een rolluik op maat!

Kan ik met rolluiken besparen op mijn energierekening?

Jazeker! Rolluiken houden de warme lucht buiten, waardoor je op voorhand de energie kunt besparen die anders nodig zou zijn om de woning koelen. In de winter hebben rolluiken een isolerende werking op ramen en deuren en hoeft er minder gestookt te worden.

Hoe weet ik welke motor ik moet kiezen voor mijn rolluik?

Onze Sunmaster Specialisten helpen jou graag met het kiezen van de juiste rolluik motor, passend bij jouw situatie en wensen. Er is altijd een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Wat wordt bedoeld met een valse vensterbank bij een rolluik?

Een valse vensterbank is een aluminium hoekprofiel waarop het rolluik rust. Het rolluik heeft een valse vensterbank nodig wanneer je zelf geen vensterbank hebt. 

Wat is het verschil tussen op de muur en tussen de muur bij een rolluik?

Dit wordt ook wel op de dag en in de dag montage genoemd. Voor het monteren van een rolluik heb je de keuze uit ‘in de dag’ of ‘op de dag’. Bij een ‘in de dag montage’ wordt het rolluik ín het kozijn gemonteerd. Het kozijn omsluit het rolluik waardoor de kast mooi wordt weggewerkt in het kozijn. Bij de ‘op de dag montage’ wordt het rolluik op het kozijn gemonteerd.

Wat doet obstakeldetectie voor mijn rolluik?

Obstakeldetectie zorgt dat het elektrische rolluik stopt met bewegen zodra er weerstand is. Dat kan zijn bij bevroren lamellen of als er per ongeluk nog een raam open staat.

gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
rolluiken-bediening-sunmaster

Garantie & service

Kies voor kwaliteit

We maken onze rolluiken met uiterste zorg. Met materialen die zorgen
voor jarenlang plezierig gebruik. Het buiten monteren van een rolluik laat je het best over
aan de Sunmaster-specialist waar jij je rolluik gaat kopen. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten. Ga dus direct op zoek naar een specialist in jouw regio!