Veelzijdige bescherming

Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou; dat scheelt energiekosten! Daarnaast verduisteren rolluiken, schrikken ze inbrekers af, beschermen ze jouw houten kozijnen en hebben ze een geluidswerende werking. Bij Sunmaster heb je keuze uit verschillende varianten, zowel handbediende als elektrische rolluiken. Welk rolluik je ook gaat kopen, het is altijd multifunctioneel. Je bepaalt zelf de uitstraling van jouw rolluik. Kies je een vierkante omkasting met afgeschuinde kant of wordt het een ronde variant? En welke kleur past het beste bij jouw woning of kantoor? Onze Sunmaster Specialisten adviseren je graag over de kosten en welk type rolluik het beste bij jouw situatie past.

  • Leverbaar tot wel 4 meter breed
  • Keuze uit extra kleine kast
  • Verschillende kastvormen
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Smart Home & Solar Ready
Kies jouw model
Type rolluik Hand­bediend Elektrisch Solar
Luxe afwerking
x
x
x
Diverse RAL-kleuren en structuur­lakken
x
x
x
NL fabricaat
x
x
x
Vele doek­mogelijk­heden
x
x
x
Maatwerk
x
x
x
Wand­schakelaar
-
x
-
Smart Home Ready
-
Optioneel
x
Afstands­bediening
-
Optioneel
x
Solarbediening
-
-
x
100% draadloos
-
-
x
Vanaf € 285,-
Vanaf € 494,-
Vanaf € 753,-

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

Veelgestelde vragen

Wat onze klanten graag willen weten

Wat is een rolluik?

Een rolluik is een verticale zonwering welke gemaakt is van geïsoleerde aluminium lamellen, dat van boven naar beneden loopt in geleiders.

Wat kosten rolluiken?

De rolluik kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster rolluik wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster rolluik vanaf € 335,- (excl. montage). Voor specifieke rolluik prijzen richt je je tot een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Wat kosten rolluiken inclusief montage?

De rolluik kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een Sunmaster rolluik wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Er is al een Sunmaster rolluik vanaf € 335,- (excl. montage). De prijs van montage is afhankelijk van het type rolluik, maar ook of er bijvoorbeeld door de muur geboord moet worden, elektra moet worden aangesloten en of jouw rolluik op de begane grond of een hogere etage gemonteerd dient te worden.

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Een rolluik is een veelzijdig product, het biedt privacy, werkt inbraakwerend en heeft een isolerende werking voor je ramen en deuren, waardoor je ook weer bespaart op je energierekening. Rolluiken werken tevens 100% verduisterend. Wij maken onze rolluiken tot wel 4 meter breed, hierdoor heb je bij Sunmaster altijd een rolluik op maat!

Kan ik met rolluiken besparen op mijn energierekening?

Jazeker! Rolluiken houden de warme lucht buiten, waardoor je op voorhand de energie kunt besparen die anders nodig zou zijn om de woning koelen. In de winter hebben rolluiken een isolerende werking op ramen en deuren en hoeft er minder gestookt te worden.

Hoe weet ik welke motor ik moet kiezen voor mijn rolluik?

Onze Sunmaster Specialisten helpen jou graag met het kiezen van de juiste rolluik motor, passend bij jouw situatie en wensen. Er is altijd een Sunmaster Specialist bij jou in de buurt.

Wat wordt bedoeld met een valse vensterbank bij een rolluik?

Een valse vensterbank is een aluminium hoekprofiel waarop het rolluik rust. Het rolluik heeft een valse vensterbank nodig wanneer je zelf geen vensterbank hebt. 

Wat is het verschil tussen op de muur en tussen de muur bij een rolluik?

Dit wordt ook wel op de dag en in de dag montage genoemd. Voor het monteren van een rolluik heb je de keuze uit ‘in de dag’ of ‘op de dag’. Bij een ‘in de dag montage’ wordt het rolluik ín het kozijn gemonteerd. Het kozijn omsluit het rolluik waardoor de kast mooi wordt weggewerkt in het kozijn. Bij de ‘op de dag montage’ wordt het rolluik op het kozijn gemonteerd.

Wat doet obstakeldetectie voor mijn rolluik?

Obstakeldetectie zorgt dat het elektrische rolluik stopt met bewegen zodra er weerstand is. Dat kan zijn bij bevroren lamellen of als er per ongeluk nog een raam open staat.

rolluiken-close-up-sunmaster
Rolluiken op maat

Garantie & service

Kies voor kwaliteit

We maken onze rolluiken met uiterste zorg. Met materialen die zorgen
voor jarenlang plezierig gebruik. Het buiten monteren van een rolluik laat je het best over
aan de Sunmaster-specialist waar jij je rolluik gaat kopen. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten. Ga dus direct op zoek naar een specialist in jouw regio!