Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Rolluiken

Wil je een rolluik van Sunmaster bestellen? Dan ben je verzekerd van kwaliteit. Wij hebben grote keuze in maten, kleuren en bedieningen. Ontdek de opties!

veilig

en

geborgen

 

Bekijk ons assortiment

Een rolluik voor jouw huis of kantoor bestellen

Isolatie, veiligheid, privacy… Rolluiken bieden het allemaal. Sunmaster uit Nijkerk, nabij Amersfoort, levert rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen. We maken deze in eigen huis, vakkundig en met de beste materialen. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook voor jouw huis kun je een geschikt rolluik van Sunmaster bestellen. En het mooie is: ze zien er ook nog eens heel elegant uit!

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

De voordelen van rolluiken

Elk rolluik dat je bij ons kunt bestellen, bestaan uit een aluminium kap, aluminium geleiders en aluminium vol geschuimde lamellen. Je bedient het rolluik elektrisch of handmatig (met een band of slingerstang). Met rolluiken creëer je een extra isolerende laag om je huis. Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou; dat scheelt energiekosten! Daarnaast verduisteren rolluiken, schrikken ze inbrekers af, beschermen ze jouw houten kozijnen en hebben ze een geluidswerende werking. Genoeg redenen om zo snel mogelijk een rolluik bij Sunmaster te bestellen.

Op maat volgens jouw wensen

We maken de rolluiken op maat volgens jouw wensen en passend bij je huis. Onze producten variëren in hoogte van 50 tot 280 centimeter en de breedtes lopen uiteen van 50 tot 440 centimeter. Bovendien heb je volop keuze in de uitvoering. Veel mensen kiezen voor de standaard gerolvormde aluminium kappen, maar tegen een geringe meerprijs kun je ook een rolluik met kappen van geëxtrudeerd aluminium (rond of vierkant) bestellen. Kies uit diverse standaardkleuren voor lamellen en omkasting. Onze extrusiekasten zijn leverbaar in tal van RAL-kleuren. Ook een rolluik met deur of voorzetrolluik behoort tot de mogelijkheden.

Gegarandeerde kwaliteit

Elke rolluik maken we met zorg en de beste materialen. Zo zijn de aluminium profielen roestvrij. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd met CFK-vrij polyurethaan: voor stevigheid (ook bij grote elementbreedtes) en isolatie. Onze rolluiken zijn standaard voorzien van stevige ophangveren. Daardoor is het onmogelijk om het rolluik van buitenaf op te duwen. De lamellen zijn geborgd met zogenoemde arreteerblokjes. Deze voorkomen het verschuiven en daardoor vastlopen van de pantsers.

Plaats je bestelling nu

Het bestellen van rolluiken bij ons is een koud kunstje; het monteren van een rolluik is vakwerk. Je kan deze klus daarom het best overlaten aan de Sunmaster-specialist waar jij het rolluik gaat bestellen. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten. Wil je meer weten over de rolluiken die je bij ons kunt kopen en de prijzen hiervan? Zoek jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer. Je vindt deze door heel het land: van Vlaardingen tot Zwolle en van Tilburg tot Sliedrecht. Er zit er dus altijd een bij jou in de buurt!

Onze rolluiken

RollBasic (XS)

RollBasic (XS)

RollBasic SOLAR

RollBasic SOLAR: 100% draadloos

Bedieningen rolluik Prijzen rolluik

Vind jouw dealer