Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Rolluiken

Rolluiken van Sunmaster. Kwaliteit verzekerd. Grote keuze maten, kleuren en bedieningen. Ontdek de opties.

1 april t/m 30 juni 2020

GRATIS 

motor en

afstandsbediening

 

Pak deze meesterdeal

Rolluiken voor jouw huis of kantoor

Isolatie, veiligheid, privacy … rolluiken bieden het allemaal. Sunmaster levert rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen. We maken deze in eigen huis, vakkundig en met de beste materialen. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook voor jouw huis is er een geschikt Sunmaster-rolluik. En het mooie is: ze zien er ook nog eens heel elegant uit!

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

De voordelen van rolluiken

Rolluiken bestaan uit een aluminium kap, aluminium geleiders en aluminium vol geschuimde lamellen. Je bedient het rolluik elektrisch of handmatig (met een band of slingerstang). Je creëert met rolluiken een extra isolerende laag om je huis. Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou; dát scheelt energiekosten! Rolluiken verduisteren, schrikken inbrekers af en beschermen jouw houten kozijnen. Maar hebben ook een geluidswerende werking.

Op maat volgens jouw wensen

We maken de rolluiken op maat volgens jouw wensen en passend bij het huis. Onze producten variëren in hoogte van 50 tot 280 cm. De breedtes lopen uiteen van 50 tot 440 cm. Volop keuze ook in de uitvoering. Veel mensen kiezen voor de standaard gerolvormde aluminium kappen. Tegen een geringe meerprijs leveren we kappen van geëxtrudeerd aluminium, rond of vierkant. Kies uit diverse standaardkleuren voor lamellen en omkasting. Onze extrusiekasten zijn leverbaar in tal van RAL-kleuren.

 

Hoe bedien jij de rolluiken graag? We hebben diverse mogelijkheden

Gegarandeerde kwaliteit

Elke rolluik maken we met zorg en de beste materialen. De aluminium profielen zijn roestvrij. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd met CFK-vrij polyurethaan: voor stevigheid (ook bij grote elementbreedtes) en isolatie. Onze rolluiken zijn standaard voorzien van stevige ophangveren. Daardoor is het onmogelijk om het rolluik van buitenaf op te duwen. De lamellen zijn geborgd met zogenoemde arreteerblokjes. Deze voorkomen het verschuiven en daardoor vastlopen van de pantsers.

Het monteren van een rolluik is vakwerk. Je kan dus daarom het best overlaten aan de Sunmaster-specialist waar jij het rolluik koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

 

Zoek jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer

Onze rolluiken

RollBasic Rolluik

RollBasic Rolluik

RollBasic Rolluik; veelzijdige bescherming

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M442 Alukon

Rolluik M442 Alukon

Rolluik M442 Alukon

Bedieningen rolluik Prijzen rolluik

Vind jouw dealer