Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Rolluiken

Je wilt rolluiken van Sunmaster bestellen? Kwaliteit verzekerd. Grote keuze maten, kleuren en bedieningen. Ontdek de opties.

 

21 september 2020 t/m 28 februari 2021

GRATIS

Connexoon

bedieningssysteem

 

Pak deze meesterdeal

Rolluiken voor jouw huis of kantoor bestellen

Isolatie, veiligheid, privacy… rolluiken bieden het allemaal. Sunmaster levert rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen. We maken deze in eigen huis, vakkundig en met de beste materialen. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook voor jouw huis is er een geschikt Sunmaster-rolluik. En het mooie is: ze zien er ook nog eens heel elegant uit!

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

De voordelen van rolluiken

De rolluiken die je bij ons kunt bestellen bestaan uit een aluminium kap, aluminium geleiders en aluminium vol geschuimde lamellen. Rolluiken verduisteren, schrikken inbrekers af en beschermen jouw houten kozijnen. Maar hebben ook een geluidswerende werking. Hoe bedien jij de rolluiken graag? We hebben diverse mogelijkheden. Je bedient het rolluik elektrisch of handmatig (met een band of slingerstang). Onze RollBasic modellen kunnen zelfs 100% draadloos aangestuurd worden via zonne-energie.

Op maat volgens jouw wensen

We maken de rolluiken op maat volgens jouw wensen en passend bij het huis. Onze producten variëren in hoogte van 50 tot 280 cm. De breedtes lopen uiteen van 50 tot 440 cm. Volop keuze ook in de uitvoering. Veel mensen kiezen voor de standaard gerolvormde aluminium kappen. Tegen een geringe meerprijs leveren we kappen van geëxtrudeerd aluminium, rond of vierkant. Kies uit diverse standaardkleuren voor lamellen en omkasting. Onze extrusiekasten zijn leverbaar in tal van RAL-kleuren. Ook een rolluik met deur of voorzetrolluik behoort tot de mogelijkheden.

Gegarandeerde kwaliteit

Elke rolluik maken we met zorg en de beste materialen. De aluminium profielen zijn roestvrij. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd met CFK-vrij polyurethaan: voor stevigheid (ook bij grote elementbreedtes) en isolatie. Onze rolluiken zijn standaard voorzien van stevige ophangveren. Daardoor is het onmogelijk om het rolluik van buitenaf op te duwen. De lamellen zijn geborgd met zogenoemde arreteerblokjes. Deze voorkomen het verschuiven en daardoor vastlopen van de pantsers.

Het bestellen van rolluiken bij ons is een koud kunstje; het monteren van een rolluik is vakwerk. Je kan dus daarom het best overlaten aan de Sunmaster-specialist waar jij het rolluik koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten. Wil je meer weten over de rolluiken die je bij ons kunt bestellen en de prijzen hiervan? Neem dan contact op via 033 246 3131 of zoek jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer.

Onze rolluiken

Rolluik RollBasic (XS)

Rolluik RollBasic (XS)

Rolluik RollBasic (XS)

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik RS37 Heroal

Rolluik RS37 Heroal

Rolluik RS37 Heroal

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M442 Alukon

Rolluik M442 Alukon

Rolluik M442 Alukon

Bedieningen rolluik Prijzen rolluik

Vind jouw dealer