Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

RS37 Heroal


Wanneer je rolluik extra smal en extra hoog moet zijn, kun je sinds kort kiezen voor de RS37 Heroal. Bestand tegen hoge weersbelasting. 

Rolluik RS37 Heroal

Wanneer je rolluik extra smal en extra hoog moet zijn, kun je sinds kort kiezen voor de RS37 Heroal. Dit rolluik is leverbaar in een opvallend kleine kastafmeting vanaf 125 mm. Ondanks deze kleine kastafmeting, kan het bijzondere hoogtes kwijt. Ideaal voor situaties waar openslaande ramen een probleem vormen of gewoon omdat een compactere kast fraaier is. Zeer geschikt voor gebieden met een hoge windbelasting. Dit rolluik kenmerkt zich namelijk door een hoge stabiliteit en uitstekende windbelastingswaarden. 

De Heroal rolluik heeft een strak ontwerp en een luxe afwerking. Dit rolluik is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Dankzij de tweelaagse lak-oppervlaktecoating is dit rolluik extreem weersbestendig. Dit zorgt voor een zeer lange levensduur en optimale veiligheid en geborgenheid. De geïntegreerde rubber met stabilisator in de zijgeleider zorgt voor een soepele en stillere werking.

Kleuren

Maak de mooiste kleurcombinaties en stem je rolluik af op jouw huis. Hieronder zie je de drie meest gekozen kast- en lamelkleuren. 


Hiernaast zijn nog vele andere kleuren mogelijk. Vraag hiervoor je Sunmaster-specialist naar meer informatie. Kies bijvoorbeeld voor kleuren die volledig in harmonie zijn met de gevel of juist voor een gewaagd contrast.

Bediening

Dit Sunmaster Rolluik wordt uitgevoerd met extra comfort dankzij de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. De bedieningsmogelijkheden zijn van wandschakelaar tot Smartphone. Zelfs een fluisterstille motor is mogelijk. Liever handmatig bedienen? Dit kan doormiddel van bandbediening. 

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.

Vind jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer

 

Veiligheid en comfort

Interesse? Vind jouw dealer

Onze rolluiken

RollBasic (XS)

RollBasic (XS)

RollBasic (XS)

RollBasic Solar

RollBasic Solar

RollBasic SOLAR: 100% draadloos

RS42 Heroal

RS42 Heroal

RS42 Heroal

RS38 Heroal

RS38 Heroal

RS38 Heroal

RS37 Heroal

RS37 Heroal

RS37 Heroal

M317 Alukon

M317 Alukon

M317 Alukon

M442 Alukon

M442 Alukon

M442 Alukon