Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

RollBasic SOLAR: 100% draadloos

 

Ontdek de RollBasic (XS) nu ook in SOLAR uitvoering. Dankzij het zonnepaneel helpt de zon zelf mee voor de perfecte zonwering, hiermee is het systeem ook 100% draadloos. Geen ingewikkelde montage middels bedradingen. Motor op zonne-energie, alleen maar voordelen.

SOLAR

Dankzij de SOLAR besturing hoeven er geen gaten meer in de muren worden geboord. De energie om de motor aan te sturen wordt zelf opgewekt door het geen dat we op dat moment even willen weren: de zon! Een energiebesparende en milieubewuste keuze! 

100% draadloos

De populaire RollBasic (XS) is nu ook beschikbaar in combinatie met een zonnepaneel. Het product wordt helemaal compleet geleverd met zonnepaneel en een luxe handzender om het rolluik op afstand te bedienen. Het is fijn om te weten dat het zonnepaneel zich altijd oplaadt middels de zon en daglicht. Gelukkig wordt er zonne-energie opgeslagen in het systeem zodat het rolluik altijd werkzaam blijft. Ook bij stroomuitval blijft de RollBasicsolar werken.

Montage voordelen

Met deze SOLAR oplossing levert dat grote voordelen op, want er is geen stroomkabel meer nodig om de motor aan te sturen. Dus geen stroomkabels meer door buitenmuren naar binnen om stroomvoorziening te verkrijgen. Dat scheelt een hoop breek of boorwerk en/of kabelgootjes langs de gevel. Dit SOLAR rolluik is de ideale oplossing voor woningen waar geen elektriciteit voorzien is bij ramen en/of deuren. Hierdoor kan dit rolluik zonder problemen overal geplaatst worden en kan er genoten worden van elektrische bediening op jouw zonwering. 

Zonne-energie

Het zonnepaneel wordt netjes op de rolluik cassette bevestigd. Deze bevindt zich steeds links, vooraanzicht cassette. Het is wel noodzakelijk dat dit zonnepaneel 6 uur daglicht en/ of zonlicht ontvangt om een goede werking te garanderen, 300 lux daglichtsterkte is al voldoende! De RollBasic (XS)solar kan ook geleverd worden met een los zonnepaneel voor ramen en/of deuren in de schaduw of onder een balkon/dakoverstek. Het zonnepaneel staat in verbinding met de accu die zich in de cassette bevindt. Hierdoor is de accu netjes uit het zicht en zorgt het zonnepaneel ervoor dat de accu zich oplaadt. Dat staat fraai en geeft een goede oplossing voor jouw RollBasic (XS) op SOLAR.

RollBasic

De rolluiken zijn gemaakt van gerolvormd aluminium. Ze zijn robuust, onderhoudsvrij en gaan heel lang mee. Ze bieden comfort en veiligheid en zijn energiebesparend. De geïntegreerde rubber afdichting met stabilisator in de zijgeleider zorgt voor een soepele en stillere werking. Daarnaast zijn de rolluiken decoratief en elegant. De rolluikkast wordt bij voorkeur in de gevel geïntegreerd. 

RollBasic XS

Kleuren

Voor de kast- & lamelkleuren kun je kiezen uit vijf kleuren: crèmewit, wit, antraciet, quarts grijs en naturel. Maak jouw favoriete kleurcombinatie.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist

Veilig

en

geborgen

Interesse? Vind jouw dealer

Onze rolluiken

RollBasic (XS)

RollBasic (XS)

RollBasic (XS)

RollBasic Solar

RollBasic Solar

RollBasic SOLAR: 100% draadloos

RS42 Heroal

RS42 Heroal

RS42 Heroal

RS38 Heroal

RS38 Heroal

RS38 Heroal

RS37 Heroal

RS37 Heroal

RS37 Heroal

M317 Alukon

M317 Alukon

M317 Alukon

M442 Alukon

M442 Alukon

M442 Alukon