screens-sunmaster-hero

Rolgordijn buiten

Rolgordijn buiten

Optimaal comfort

Het beste rolgordijn voor buiten vind je bij Sunmaster. Deze speciale rolgordijnen, ook wel screens genoemd, hebben wij uitgevonden. Hierdoor weten wij alles over de technologie die erachter zit en kunnen we je uiteenlopende opties bieden. Denk aan verschillende soorten, bedieningen, kleuren en ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voorbereid de zomer in met Sunmaster

Nu extra voordeel op solarzonwering!

Deze actie is geldig van maandag 1 mei t/m vrijdag 30 juni 2023.

rolgordijn-buiten-5b2bb90879407

Optimaal comfort dankzij een rolgordijn voor buiten

Hoewel het heerlijk is om in de zon te zitten, is het ook fijn dat je jezelf kunt afschermen tegen de zon wanneer je dat wilt. Met een goed rolgordijn voor buiten voorkom je dat de temperatuur in je huis of kantoor te hoog oploopt. Onze zonnescreens houden wel 90% van alle warmte en zonlicht tegen. Dit maakt het de meest effectieve manier om je huis koel te houden.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Elk rolgordijn voor buiten is maatwerk

Al onze rolgordijnen maken we op maat. Zo zorgen we ervoor dat het gordijn perfect past bij jouw raam of deur. Maatwerk gaat echter nog verder dan alleen het formaat van de screens. Zo heb je keuze uit een ronde of vierkante omkasting die je kunt voorzien van een exclusieve structuurlak in een kleur naar keuze. Met het materiaal en de kleur van het doek kun je ook alle kanten uit. Ten slotte bepaal je de bediening. Ga je voor handmatig of maak je het jezelf makkelijk met een elektrische bediening?

screens-sfeer03-sunmaster
screens-sfeer02-sunmaster
gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
screens-sunzip-design-huis-sunmaster

Vind een specialist

Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde dealer

Je bestelt je rolgordijn voor buiten of andere zonwering bij jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer. Kom erachter waar dat precies is dankzij onze dealer locator. Bij je dealer bekijk je de verschillende opties in het echt en krijg je persoonlijk advies. Heb je een algemene vraag over onze screens? Of wil je graag al wat vragen voordat je een dealer bezoekt? Je bereikt onze klantenservice door te bellen naar 033 246 3131.

Onze producten

Oerdegelijke buitenzonwering