Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Het verhaal van Sunmaster

Het begint in 1971. Twee werknemers van een failliet zonweringsbedrijf slaan de handen ineen. Samen met een Belgische partner zoeken ze naar een antwoord op de snelgroeiende vraag naar een type windvaste zonwering. Het resultaat van hun zoektocht: screens. Sunmaster is dus de uitvinder van een product dat niet meer is weg te denken. Tuurlijk, daar zijn we trots op. Maar dat is pas het begin …

18 september t/m 29 oktober

10% korting
op solar
rolluiken & screens

 

 

Bekijk hier onze nazomeractie

Screens, knikarmschermen en uitvalschermen

Screens blijken een voltreffer. Zonweringsbedrijven omarmen het product massaal, vooral voor utiliteitsbouw. De vraag neemt toe, de productie professionaliseert. Ook de concurrentie omarmt het product: steeds meer bedrijven gaan ook screens maken. Tijd dus om de vleugels uit te slaan. In 1992 nemen we een zonweringsfabrikant uit Maassluis over. Vanaf dat moment leveren we ook uitval- en knikarmschermen. 

Meesters in rolluiken en zonwering

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

Meer ruimte om te produceren

Sunmaster groeit in de jaren negentig gestaag door. De productieruimte aan de Gezellenstraat in Nijkerk wordt te klein. De grond direct achter het bedrijfspand blijkt te koop. Hier breiden we in 1993 uit met liefst 5000 m² productieruimte tot in totaal ruim 8000 m². Klaar voor de toekomst, is de gedachte. Maar vanaf 2008 moeten we even pas op de plaats maken. Er worden minder huizen verkocht en dat merken we. Maar gelukkig zit de groei er inmiddels weer goed in, op alle fronten en met alle producten: knikarmschermen, uitvalschermen, Screens, rolluiken en buitenjaloezieën. En met als nieuwste ontwikkeling: onze veranda-oplossingen in de breedste zin van het woord.