Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten
sunmaster-knikarmscherm-header

Ons verhaal

Sunmaster Zonwering

Het verhaal van Sunmaster

Het begint in 1971. Twee ervaren zonweringsspecialisten slaan de handen ineen. Samen met een Belgische partner zoeken ze naar een antwoord op de snelgroeiende vraag naar een type windvaste zonwering. Het resultaat van de zoektocht: screens, een product dat niet meer is weg te denken. Daar zijn we trots op. Maar dat is pas het begin …Wil je een product van Sunmaster bestellen? Dan ben je verzekerd van kwaliteit. Wij hebben grote keuze in maten, kleuren en bedieningen. Ontdek de opties!

Energie besparen met Sunmaster

Profiteer deze zomer van aantrekkelijke acties op jouw zonwering!

Actie is geldig van 23 augustus t/m 8 oktober 2022.

uitvalscherm-detail-sunmaster

Screens, knikarmschermen en uitvalschermen

Screens blijken een voltreffer. Zonweringsbedrijven omarmen het product massaal, vooral voor utiliteitsbouw. De vraag neemt toe, de productie professionaliseert. Ook de concurrentie omarmt het product: steeds meer bedrijven gaan ook screens maken. Tijd dus om de vleugels uit te slaan. In 1992 nemen we een zonweringsfabrikant uit Maassluis over. Vanaf dat moment leveren we ook uitval- en knikarmschermen. 

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Meer ruimte om te produceren

Sunmaster groeit in de jaren negentig gestaag door. De productieruimte aan de Gezellenstraat in Nijkerk wordt te klein. De grond direct achter het bedrijfspand blijkt te koop. Hier breiden we in 1993 uit met liefst 5000 m² productieruimte tot in totaal ruim 8000 m². Klaar voor de toekomst, is de gedachte. Maar vanaf 2008 moeten we even pas op de plaats maken. Er worden minder huizen verkocht en dat merken we. Maar gelukkig zit de groei er inmiddels weer goed in, op alle fronten en met alle producten: knikarmschermen, uitvalschermen, Screens, rolluiken en buitenjaloezieën. En met als nieuwste ontwikkeling: onze veranda-oplossingen in de breedste zin van het woord.

knikarmscherm-suneye-sfeer-sunmaster

Onze producten

Oerdegelijke buitenzonwering