Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten

Sunmaster Zonwering

Het verhaal van Sunmaster

Het is 1971. Twee werknemers van een opgeheven zonweringsbedrijf slaan de handen ineen. Samen met een Belgische partner zoeken ze naar een antwoord op de snelgroeiende vraag naar een solide en windvaste zonwering. Vanuit deze zoektocht is Sunmaster ontstaan, samen met de ontwikkeling van de screen. Een product dat niet meer is weg te denken in de buitenzonwering.

Voorbereid de zomer in met Sunmaster

Nu extra voordeel op solarzonwering!

Deze actie is geldig van maandag 1 mei t/m vrijdag 30 juni 2023.

Wij zijn trots op onze producten

Zonweringsbedrijven omarmen screens op grote schaal en de vraag neemt toe. In 1992 wordt er ter uitbreiding een zonweringsfabrikant uit Maassluis overgenomen. Vanaf dat moment behoren uitval- en knikarmschermen ook tot het programma. Sunmaster groeit in de jaren negentig gestaag door en de productieruimte aan de Gezellenstraat in Nijkerk wordt te klein. In 1993 wordt Sunmaster uitgebreid met 5000 m² productieruimte. In 2019 komt er nog een productieruimte bij in het naast gelegen pand. Met dit indrukwekkende grote terrein kan Sunmaster nog sneller doorschakelen en de groei in goede banen leiden.

Wist je dat...

Sunmaster in januari 2021 een nieuwe rolluikenproductie heeft geopend?

Home & Garden Solutions

Sinds begin 2021 maakt Sunmaster deel uit van Home & Garden Solutions. Sunmaster gaat als zelfstandige dochteronderneming verder naast de bestaande merken Verasol en Gardendreams. De combinatie van Sunmaster met deze merken verbreedt en versterkt ons aanbod in huis- en tuinoplossingen, waardoor wij onze klanten nog volwaardiger kunnen bedienen met optimale kwaliteit en toegevoegde waarde.

Onze producten

Oerdegelijke buitenzonwering