Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Sunmaster introduceert een nieuw ZipScreen


Sunmaster viert dit jaar haar 50-jarige jubileum en wil dit niet onopvallend voorbij laten gaan. Het afgelopen jaar is er achter de zonneschermen hard gewerkt aan een nieuw ZipScreen. Het punt om het nieuwe ZipScreen te lanceren is nu bijna bereikt.

Mysterieuze introductie
Sunmaster kiest voor een mysterieuze productintroductie. In fases zullen er “teaser video’s” worden uitgezet die o.a. de zonweringsspecialisten zal bereiken. In totaal een stuk of 6 tot aan het officiële lanceermoment. Pas dan onthullen we onze nieuwe screen in volle glorie.  In de eerste video krijgt de kijker alvast een glimp te zien van de strakke en moderne vormgeving van het nieuwe ZipScreen. Iedere week wordt er een nieuwe video gelanceerd op de verschillende social-media kanalen, online platforms in de branche en de Sunmaster website, legt Lilly de Wit-Thiescheffer, Sales & Marketing manager uit. 

Sunmaster is de uitvinder van de vaderlandse screenindustrie en dat zal nooit veranderen. Daarom vindt Sunmaster het belangrijk om te blijven inno­veren, zodat zij kan laten zien dat screens onderdeel van hun DNA zijn. Deze nieuwe ZipScreen wordt een mooie bekroning op het 50-jarig bestaan van Sunmaster, maar ook op de samenwerking met onze Sunmaster Specialisten. De fijne communicatie met onze specialisten heeft uiteindelijk geleid tot deze fantastische slimme nieuwe ZipScreen. 

21 september 2020 t/m 28 februari 2021

GRATIS

Connexoon

bedieningssysteem

 

Pak deze meesterdeal

Nieuwsgierig?

Houd ons de komende periode, op onze socials en website, in de gaten! 

Interesse? Bel hiervoor met onze verkoopbinnendienst medewerkers, zij staan klaar voor al jouw vragen 033 – 246 31 31. 

meesters in zonwering en rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring