Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Sunmaster introduceert een nieuw ZipScreen

 

Sunmaster viert dit jaar haar 50-jarige jubileum en wil dat niet onopvallend voorbij laten gaan. Met trots introduceren wij dan ook ons nieuwe screen SunZip Design105!

Sunmaster werkt nauw samen met haar zonweringsspecialisten. Mede op basis van hun wensen is dit nieuwe screen ontwikkeld. Dit nieuwe screen behoort tot de topklasse van Sunmaster. Wat meteen opvalt is het strakke en moderne design welke goed aansluit bij de eigentijdse woningbouw. Ook is de onderlijst meegenomen in het nieuwe design. Deze is slank en verdwijnt netjes in de kast. Gebruik je de screen niet, dan is er maximaal doorzicht. Daarnaast is deze extra verzwaard wat een strakker doek creëert.
Naast de oogstrelende voordelen zijn er ook veel innovaties die je niet ziet. Zo heeft dit screen een optimale warmteventilatie zodat de lucht tussen het screen en het raam niet meer zo hoog oploopt. En – wel zo leuk voor de monteurs – zijn er slimme technieken bedacht voor de montage en revisie.

Slimme techniek voor monteur
Montage innovaties en revisie in een handomdraai dat maakt de nieuwe SunZip Design105 mogelijk. Zo is er een slimme opsteker, die de kast gemakkelijker doet plaatsen op de geleiders, een flexibele kabeldoorvoer en extra montage gemak vooral bij bredere formaten, middels de wandmontage beugel. De revisie in een handomdraai dat was een grote wens, deze hebben verwezenlijkt middels de slimme smartlock. Je opent de kast simpel met de smartlock, hierdoor zijn vallende en dolgedraaide schroefjes verleden tijd. Na het ontgrendelen is direct de afneembare voorkap voorhanden en dankzij de verende buisprop is de doekrol direct uitneembaar, zonder dat de kast van de muur hoeft.

Al met al zorgt dit nieuwe screen dus voor een tevreden monteur en een tevreden eindgebruiker.

Al deze mooie nieuwe innovaties gaan verpakt onder de naam SunZip Design105.
Dit nieuwe screen is nu bestelbaar, ook in SOLAR uitvoering!Sunmaster is de uitvinder van de vaderlandse screenindustrie en dat zal nooit veranderen. Daarom vindt Sunmaster het belangrijk om te blijven inno­veren, zodat zij kan laten zien dat screens onderdeel van hun DNA zijn. Deze nieuwe ZipScreen wordt een mooie bekroning op het 50-jarig bestaan van Sunmaster, maar ook op de samenwerking met onze Sunmaster Specialisten. De fijne communicatie met onze specialisten heeft uiteindelijk geleid tot deze fantastische slimme nieuwe ZipScreen. 

Geldig t/m 30-06-21 op ons SunEye knikarmscherm

GRATIS 

motor en

afstandsbediening

 

Pak deze meesterdeal

Nieuwsgierig?

Houd ons de komende periode, op onze socials en website, in de gaten! 

Interesse? Bel hiervoor met onze verkoopbinnendienst medewerkers, zij staan klaar voor al jouw vragen 033 – 246 31 31. 

meesters in zonwering en rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring