Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Een rolluik of ZipScreen kopen? Profiteer nú

 

Op zoek naar veelzijdige bescherming? Bij aanschaf van 2 elektrische rolluiken en/of ZipScreens krijg je GRATIS het de slimme app bedieningssysteem van Somfy. Dat scheelt! Wel snel zijn, want dit is een tijdelijke actie. Profiteer nú!

1 september t/m 31 december 2017

Rolluiken en/of ZipScreens bedienen met jouw Smartphone, overal en altijd? Dat kan en nu extra voordelig!

 

Rollbasic rolluik

Creëer met één druk op de knop veiligheid en geborgenheid. Dat kan nu met deze prachtige aanbieding. En dat kan zomaar met jouw smartphone. Lees hier meer over onze rolluiken.

ZipScreen

Tijdens deze actieperiode schaf je jouw ZipScreens aan met de zeer comfortabele Connexoon bediening, hiermee kun je overal en altijd jouw ZipScreens bedienen. Lees hier meer over onze ZipScreens.

De Somfy Connexoon io

Bedien je rolluiken en ZipScreens met je smartphone, de enige afstandsbediening die je altijd bij de hand hebt en die overal en altijd werkt. Unieke, duidelijke en leuke functies om je wooncomfort te verhogen! Programmeer weekscenario’s en simuleer je aanwezigheid met de timerfunctie, zodat je jouw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer je rolluiken, ZipScreens en andere toepassingen op afstand met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld. Het is tevens mogelijk om ook andere elektronica aan te sluiten! Denk o.a. aan je verlichting en/of je garagedeur. De Connexoon io is eenvoudig te installeren. Laat je inspireren door onderstaande video.

Actievoorwaarden

Aanbieding geldt bij aanschaf van 2 rolluiken met afstandbediende motor RS 100 io. Maximaal 1 Connexoon io per klant. Aanbieding geldt bij aanschaf van 2 ZipScreens met afstandbediende io motor. Maximaal 1 Connexoon io per klant.

De actieperiode loopt van 1 september t/m  31 december 2017.

Jouw aankoop dient uiterlijk voor 31 december 2017 via de deelnemende Sunmaster Meesterdeal-Specialist besteld te zijn. Bij niet aan de Meesterdeal deelnemende Sunmaster-Specialisten kan de actie geheel niet of in een afwijkende uitvoering worden gevoerd.

Informeer naar je voordeel bij de deelnemende Sunmaster Specialist

Pak deze meesterdeal bij jouw dealer

Interesse? Vind jouw dealer

Onze rolluiken

RollBasic Rolluik

RollBasic Rolluik

RollBasic Rolluik; veelzijdige bescherming

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS42 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik RS38 Heroal

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M317 Alukon

Rolluik M442 Alukon

Rolluik M442 Alukon

Rolluik M442 Alukon