sunmaster-knikarmscherm-header

Zonnescherm

Een zonnescherm voor buiten

Een zonnescherm voor buiten is een handige toevoeging aan je terras of tuin. Met een zonnescherm creëer je eenvoudig schaduw en bescherm je jezelf tegen de felle zonnestralen. Geniet van aangename momenten buiten zonder last te hebben van de hitte. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek of gezellig wilt barbecueën met vrienden, een zonnescherm biedt de nodige bescherming en comfort. Kies uit verschillende formaten, kleuren en materialen om het zonnescherm perfect te laten aansluiten bij jouw buitenruimte. Met een zonnescherm geniet je optimaal van het buitenleven en ben je goed voorbereid op zonnige dagen. Investeer in een zonnescherm en maak van je buitenruimte een oase van rust en ontspanning.

knikarmschermen-sfeer05-sunmaster

Kwaliteit Zonneschermdoeken

Zonwering buiten voor comfort en bescherming

Een zonnescherm buiten biedt tal van voordelen voor jouw huis of tuin. Het zorgt voor verkoeling op warme dagen, beschermt tegen schadelijke UV-stralen en creëert een aangename schaduwplek om te ontspannen. Daarnaast kan een zonnescherm de energiekosten verlagen door de warmte buiten te houden, wat goed is voor het milieu en je portemonnee. Wil jij ook genieten van deze voordelen? Zoek dan een specialist in de buurt die jou kan helpen bij het kiezen en installeren van het perfecte zonnescherm. Neem vandaag nog contact op en maak jouw huis of tuin klaar voor een zomer vol comfort en bescherming!
zonweringdoek-tenara-sunmaster

Een zonweringdoek met bestendig Tenara®-garen

We stikken al onze zonweringdoeken met ultrabestendig en doorzichtig Tenara®-garen. Dit garen is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon. De kwaliteit en levensduur van deze draad zijn vele malen beter dan de standaard toegepaste garens. Besluit je een zonweringsdoek uit ons aanbod te bestellen, dan ben je dus verzekerd van een echt kwaliteitsproduct waar je voor een lange tijd de voordelen van ervaart.

Ontdek de honderden kleuren en vele designs

We volgen de lifestyletrends en alle ontwikkelingen op het gebied van zonwering op de voet. Bij Sunmaster in Nijkerk, nabij Amersfoort, heb je keuze uit vele honderden kleuren en talrijke designs. Je vindt bij ons dus altijd een scherm dat past bij jouw smaak en bij jouw huis of kantoorpand. Wil je meer informatie over onze zonweringdoeken of andere zonwering, zoals uitvalschermen of knikarmschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons op 033 246 3131. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

doeken01-sunmaster