sunmaster-knikarmscherm-header

Zonnescherm

Een zonnescherm op het balkon

Geniet optimaal van de zomer op jouw balkon met een zonnescherm! Een zonnescherm op het balkon biedt niet alleen bescherming tegen de felle zonnestralen, maar creëert ook een schaduwrijke plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Met een zonnescherm op maat weet je zeker dat het scherm perfect boven het balkon past. Daarnaast beschermt een zonnescherm ook je meubels tegen verkleuring en je planten tegen te veel zon. Kies voor kwaliteit en comfort met een zonnescherm op jouw balkon en maak van jouw buitenruimte een plek op van de dag te genieten. Laat de zomerse dagen stralen met een zonnescherm voor jouw balkon!

diverse_kleuren_zonnescherm_voor_balkon

Ontdek de honderden kleuren en vele designs

We volgen de lifestyletrends en alle ontwikkelingen op het gebied van zonwering op de voet. Bij Sunmaster in Nijkerk, nabij Amersfoort, heb je keuze uit vele honderden kleuren en talrijke designs. Je vindt bij ons dus altijd een scherm dat past bij jouw smaak en bij jouw huis of kantoorpand. Wil je meer informatie over onze zonweringdoeken of andere zonwering, zoals uitvalschermen of knikarmschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons op 033 246 3131. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Een zonweringdoek met bestendig Tenara®-garen

We stikken al onze zonweringdoeken met ultrabestendig en doorzichtig Tenara®-garen. Dit garen is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon. De kwaliteit en levensduur van deze draad zijn vele malen beter dan de standaard toegepaste garens. Besluit je een zonweringsdoek uit ons aanbod te bestellen, dan ben je dus verzekerd van een echt kwaliteitsproduct waar je voor een lange tijd de voordelen van ervaart.

Zonnescherm_voor_balkon_tenara
knikarmschermen-sfeer05-sunmaster

Kwaliteit Zonwering

Zomerse luxe op je balkon

Met een zonnescherm op je balkon haal je het beste uit de zomerse dagen. Een zonnescherm biedt niet alleen bescherming tegen de felle zon, maar brengt ook talloze voordelen met zich mee. Dankzij een zonnescherm doek kun je op elk moment van de dag ontspannen en genieten van buiten. Bovendien creëert het een intieme en gezellige sfeer, perfect voor ontspannen avonden of gezellige gelegenheden met vrienden en familie. Onze zonneschermen zijn gemaakt van duurzame materialen, wat zorgt voor jarenlang plezierig gebruik. Laat het monteren van je zonnescherm over aan een Sunmaster Specialist. Vind één van onze specialisten in de buurt!

Onze producten

Oerdegelijke buiten zonwering