Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden

 

SunEye is het bestverkochte knikarmscherm van Sunmaster. Het doek wordt opgeborgen in een trendy cassette. Daardoor blijft het binnenwerk grotendeels beschermd. Met onze zonwering styler kan zelfs onze SunEye geheel zelf naar eigen smaak samengesteld worden. 

Zonwering styler

SunEye is leverbaar in drie varianten:

SunEye Standaard

Keuze uit 2 kleuren RAL 9001 crème wit en blank geanodiseerd (zilvergrijs), 8 standaard doekdessins en 10 standaardmaten: van 350 cm tot 550 cm (in stappen van 50 cm). De uitval bedraagt 250 cm of 300 cm.

SunEye Maatwerk

Dit scherm is altijd maatwerk. Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en 4 structuurlakken.

Wil je weten hoe jou scherm eruit gaat zien? Stel jouw scherm samen met onze zonwering styler

SunEye XL

Maatje groter nodig? De SunEye XL is leverbaar tot maximaal 745 cm breedte, in combinatie met een maximale uitval van 350 cm.

De SunEye XL is ons meest luxueus uitgevoerde knikarmscherm. Het scherm heeft slimme en veilige verbindingen en is gemaakt van prachtige, duurzame materialen. Ook deze zonwering is uitgevoerd als cassettescherm. De SunEye XL heeft elektrische bediening. Het scherm is dus voor iedereen gebruiksvriendelijk te bedienen. Ook dit scherm is te monteren in de door u gewenste uitvalhoek.

Zonwering styler

Eindeloze kleuren met zonwering styler. Waar standaard design stop, gaat de SunEye nog een stapje verder. Zo stel je jouw perfecte scherm zelf samen met de online Sunmaster zonwering styler. Wat dacht je van een andere lakkleur voor de zichtbare onderdelen. Of ga nog een stap verder en kies voor exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld en voorzien van een transparante laklaag voor een mooi blijvend resultaat.

Kwaliteit

Het knikarmscherm SunEye is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette. Daardoor blijft het binnenwerk grotendeels beschermd.

Zekerheid

De hypermoderne atlas-knikarmen zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden alle zekerheid. 

Design

Het scherm heeft een fraai-gevormde cassette en een voorlijst met luxe afwerking met aluminium afdekkappen.

Het beste

Sunmaster stikt al haar doeken met het ultra bestendige Tenara garen.

Bediening

Kies voor extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Van wandschakelaar tot Smartphone bediening.

Kleuren

Standaard kleuren RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en 4 structuurlakken

Doekdessins

Standaard heb je keuze uit 8 doekdessins. Bij maatwerk heb je een ruime keuze in doekdessins.

Oneindige kleur mogelijkheden

Raadpleeg onze Sunmaster Zonwering Styler voor eindeloze mogelijkheden in lakkleuren en doekdessins.

Service en garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.

geniet

van

schaduw

Interesse? Vind jouw dealer

Onze knikarmschermen

SunBasic

SunBasic

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding

SunCar

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

SunEye (XL)

SunEye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden

SunGrade

SunGrade

SunGrade Knikarmscherm: speciaal voor breede terrassen