Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden

 

SunEye is het bestverkochte knikarmscherm van Sunmaster. Het doek wordt opgeborgen in een trendy cassette. Daardoor blijft het binnenwerk grotendeels beschermd. 

SunEye is leverbaar in twee varianten:

SunEye Maatwerk

Dit scherm is altijd maatwerk. Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet structuur en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken of exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld "SilverSide".

SunEye XL

Maatje groter nodig? De SunEye XL is leverbaar tot maximaal 745 cm breedte, in combinatie met een maximale uitval van 350 cm. Dit scherm is altijd maatwerk, Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet structuur en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken of exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld "SilverSide".

De SunEye XL is ons meest luxueus uitgevoerde knikarmscherm. Het scherm heeft slimme en veilige verbindingen en is gemaakt van prachtige, duurzame materialen. Ook deze zonwering is uitgevoerd als cassettescherm. De SunEye XL heeft elektrische bediening. Het scherm is dus voor iedereen gebruiksvriendelijk te bedienen. Ook dit scherm is te monteren in de door u gewenste uitvalhoek.

Kwaliteit

Het knikarmscherm SunEye is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette. Daardoor blijft het binnenwerk grotendeels beschermd.

Zekerheid

De hypermoderne atlas-knikarmen zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden alle zekerheid. 

Design

Het scherm heeft een fraai-gevormde cassette en een voorlijst met luxe afwerking met aluminium afdekkappen.

Het beste

Sunmaster stikt al haar doeken met het ultra bestendige Tenara garen.

Bediening

Kies voor extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Van handschakelaar tot Smartphone bediening.

Doekdessins
Zeer rijke keuze uit vele A-merken en haar doekdessins.

Service en garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.

geniet

van

schaduw

Interesse? Vind jouw dealer

Onze knikarmschermen

SunBasic

SunBasic

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

SunCar

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

SunEye (XL)

SunEye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden