Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden

 

SunEye is het bestverkochte knikarmscherm van Sunmaster. Het doek wordt opgeborgen in een trendy cassette. Daardoor blijft het binnenwerk grotendeels beschermd. 

SunEye

Het knikarmscherm SunEye heeft een fraai-gevormde cassette en een voorlijst met luxe afwerking met (hoogwaardig) aluminium afdekkappen. De hypermoderne atlas-knikarmen zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden alle zekerheid. 
Omdat het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette blijft het binnenwerk beschermd. Ook het doek is van hoge kwaliteit. Sunmaster stikt namelijk al haar doeken met het ultra bestendige Tenara garen.

SunEye is leverbaar in twee varianten: SunEye Maatwerk en SunEye XL

SunEye Maatwerk

Dit scherm is altijd maatwerk. Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren. Zie 'Profielkleuren' hieronder voor meer informatie.

SunEye XL

Maatje groter nodig? De SunEye XL is leverbaar tot maximaal 745 cm breedte, in combinatie met een maximale uitval van 350 cm. Dit scherm is altijd maatwerk, Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren. Zie 'Profielkleuren' hieronder voor meer informatie.

De SunEye XL is ons meest luxueus uitgevoerde knikarmscherm. Het scherm heeft slimme en veilige verbindingen en is gemaakt van prachtige, duurzame materialen. Ook deze zonwering is uitgevoerd als cassettescherm. De SunEye XL heeft elektrische bediening. Het scherm is dus voor iedereen gebruiksvriendelijk te bedienen. Ook dit scherm is te monteren in de door u gewenste uitvalhoek.

Profiel kleuren

Alle SunEye schermen zijn leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet structuur en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken of exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld "SilverSide".

Oneindige doekdessins

Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyester-garens en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins. De kwaliteitsdoeken zijn kleurecht, rot- en schimmelvrij en behandeld tegen aanhechting van vuil. 

Montage

Het SunEye scherm is zowel op de muur als op het plafond te monteren. De Sunmaster-specialist denkt graag met je mee welke steun en bevestiging het beste werkt.

Bediening

Aan jou de keuze wat voor soort scherm we komen monteren: een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm. Voor extra gemak en comfort kies je voor de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot Smartphone bediening. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Service en garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.

geniet

van

schaduw

Interesse? Vind jouw dealer

Onze knikarmschermen

SunBasic

SunBasic

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

SunCar

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

SunEye (XL)

SunEye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden