Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten

SunCar

Robuuste kwaliteit 

Hoogwaardige materialen en een mooie en luxe uitstraling. Dat kenmerkt het knikarmscherm SunCar. Het mooie is dat je er geen tot weinig omkijken naar hebt. Een Suncar knikarmscherm biedt schaduw en houdt de temperatuur aangenaam. Je vindt er alle pluspunten van een knikarmzonwering in terug. Van snelle bediening tot weinig onderhoud. Het resultaat is een zonwering die niet zomaar wat zon weert, maar bijdraagt aan zorgeloos genieten. 

knikarmschermen-suncar-sunmaster

SunCar

Dit scherm is gemaakt van aluminium profielen en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen, het kwaliteitsdoek is gestikt met UV-bestendig Tenara®-garen. Het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette. Daardoor blijft het binnenwerk beschermd.

Bediening

Standaard uitgerust met elektrische bediening met draaischakelaar. En je kan de bediening naar wens nog verder uitbreiden met de bedieningsoplossingen van Somfy.

Kleuren

Kies uit de 4 meest favoriete kleuren: RAL 9010, RAL 9001, RAL 7016 structuur en TNA blank geanodiseerd (zilvergrijs). Natuurlijk kan je ook kiezen uit een van de vele overige RAL-kleuren.

Oneindige doekdessins

Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyestergaren en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins. Het doek is altijd geconfectioneerd in banen van circa 120 cm.

knikarmschermen-sunbasic-sfeer-sunmaster
Kenmerken

Kwaliteit
Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium met keuze tot volledig gesloten systeem.

Design
Mooi rank ontwerp wat aan elke gevel uitstekend staat.

Zekerheid
De betrouwbare knikarmen zijn de drijvende kracht achter dit knikarmscherm.

Het beste
Sunmaster stikt al haar doeken met UV-bestendige Tenara®-garen.

Comfort
Extra comfort met bedieningsoplossingen van Somfy. Van wandschakelaar tot smartphonebediening.

Vele kleuren
Optioneel keuze uit alle RAL-kleuren en structuurlakken.

Doekkeuzes
Zeer rijke keuze uit vele A-merken en haar doekdessins.

Afmeting
Breedte: 169 cm – 600 cm.
Uitval: 150 – 300 cm.

Maatvoeringen

De SunCar is leverbaar in breedtes van 219 cm tot wel 600 cm breedte en met een uitval van 200 cm tot 300 cm. Dit is te danken aan de stevige profielconstructie.

Profielkleuren

Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet structuur en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Oneindige doekdessins

Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyester-garens en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins. Het doek is altijd geconfectioneerd in banen van circa 120 cm. 

Bediening

Het knikarmscherm SunCar wordt uitgevoerd met extra comfort dankzij de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Je kunt deze Somfy-motoren combineren met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Ook kun je jouw systemen bedienen via een app op je smartphone of zelfs via een smartspeaker! 

knikarmschermen-sfeer04-sunmaster

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
knikarmschermen-sfeer05-sunmaster

Garantie & service

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze knikarmschermen met uiterste zorg. Met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een knikarmscherm laat je het best over aan de
Sunmaster-specialist waar jij je scherm koopt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op
materiaal- en/of fabrieksfouten
.