Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten

SunBasic

Compact en strak op de gevel 

Op zoek naar comfort op je terras? Kijk eens naar de mogelijkheden van de SunBasic knikarmschermen. Met een knikarmscherm boven je terras zit je aangenaam buiten zonder dat de zon je hindert. Dankzij de horizontaal uitklappende knikarmen geniet je van de schaduw en van een vrij uitzicht. Je kunt kiezen uit twee varianten:

  • SunBasic
  • SunBasic Cassette 
knikarmschermen-sunbasic-sunmaster

SunBasic

Ga je voor een SunBasic, dan kies je voor kwaliteit, een goede prijs en een rank design. Je creëert niet alleen schaduw, maar ook een aangename sfeer. Of je er nu alleen zit met een goed boek of tijdens een gezellig etentje met vrienden, de SunBasic biedt optimaal comfort.

De SunBasic is leverbaar in de standaardkleuren RAL 9001 of RAL 7016 structuur en je hebt keuze uit een ruime doekcollectie. Wanneer je kiest voor een SunBasic Cassette, krijg je een knikarmscherm met een gesloten cassette. Wil je nog meer gemak, dan behoort elektrische bediening tot de mogelijkheden.

Kwaliteit van Sunmaster
Onze SunBasic knikarmschermen zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, met robuuste armen en met het beste doek. De knikarmschermen van Sunmaster zijn weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij. Is het knikarmscherm eenmaal gemonteerd, dan heb je er geen omkijken meer naar. Wij zijn trots op onze voordelige instapper.

knikarmschermen-sunbasic-sfeer02-sunmaster
Kenmerken

Kwaliteit
Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, volledig gesloten systeem.

Design
Mooi rank ontwerp wat aan elke gevel uitstekend staat.

Zekerheid
De betrouwbare knikarmen zijn de drijvende kracht achter dit knikarmscherm.

Het beste
Sunmaster stikt al haar doeken met UV-bestendige Tenara®-garen.

Comfort
Extra comfort met bedieningsoplossingen van Somfy. Van wandschakelaar tot smartphonebediening.

Doekkeuzes
Bij maatwerk kan er gekozen worden uit vele dessins.

Afmeting
Breedte: 277 cm – 550 cm.
Uitval: 250 – 300 cm.

SunBasic Cassette

Jouw knikarmscherm met gesloten cassette. Voor maximale bescherming van het doek tegen regen en andere weersinvloeden. Deze optie is mogelijk bij zowel de standaard- als de maatwerkuitvoering. 

Profielkleuren

Voor alle SunBasic varianten kan je kiezen uit de 2 meest favoriete kleuren RAL 9001 crème wit en RAL 7016 antraciet structuurlak.

Bediening

Aan jou de keuze wat voor soort scherm we komen monteren: een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm. Voor extra gemak en comfort kies je voor de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot smartphonebediening. Lees meer informatie over de mogelijkheden.

knikarmschermen-sfeer04-sunmaster

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
knikarmschermen-sfeer05-sunmaster

Garantie & service

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze knikarmschermen met uiterste zorg. Met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een knikarmscherm laat je het best over aan de
Sunmaster-specialist waar jij je scherm koopt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op
materiaal- en/of fabrieksfouten
.