Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

Voordelig een goed knikarmscherm kopen? Ontdek de voordelen van de SunBasic van Sunmaster. Er zijn drie varianten: Standaard, Maatwerk en Extra.

SunBasic

SunBasic heeft een mooi rank ontwerp. Een sieraad op elke gevel. De betrouwbare knikarmen zijn de drijvende kracht achter dit knikarmscherm.

Elke SunBasic heeft de vertrouwde kwaliteit van Sunmaster en is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Je kan zelfs kiezen voor een volledig gesloten systeem (SunBasic Extra). Dan blijven het doek en het binnenwerk beter beschermd tegen weersinvloeden. Minder kans op beschadigingen of vuil dus. Daarnaast stikt Sunmaster al haar doeken met het ultra bestendige Tenara garen.

De SunBasic kun je in standaardmaten bestellen (Sunbasic Standaard) of op maat laten maken (Sunbasic Maatwerk). Zowel de Sunbasic Standaard als de Sunbasic Maatwerk kunnen naar wens worden uitgevoerd met een volledig gesloten kast (Sunbasic Extra).

SunBasic Standaard

De SunBasic Standaard is verkrijgbaar in 8 standaardmaten, 2 kleuren aluminium, RAL 9001 crème wit en RAL 7016 antraciet structuurlak en 8 doekdessins. We hebben de meest gangbare en mooiste kleuren en doekdessins voor jou geselecteerd.


De SunBasic Standaard is in breedte beschikbaar vanaf 350 cm tot 550 cm, telkens in stappen van 50 cm. De uitval bedraagt 250 cm of 300 cm. Bij 300 cm uitval is de maximale breedte 500 cm.

SunBasic Maatwerk

Wil je jouw SunBasic knikarmscherm bestellen in een specifieke maat? Maak kennis met SunBasic Maatwerk. Je hebt dan ook een zeer ruime keuze uit meer dan 300 doekdessins. En keuze uit de 2 meest favoriete kleuren RAL 9001 crème wit en RAL 7016 antraciet structuurlak.

SunBasic Extra

Jouw knikarmscherm met gesloten cassette. Voor maximale bescherming van het doek tegen regen en andere weersinvloeden. Deze optie is mogelijk bij zowel de standaard- als de maatwerkuitvoering. 

Profiel kleuren

Voor alle SunBasic varianten kan je kiezen uit de 2 meest favoriete kleuren RAL 9001 crème wit en RAL 7016 antraciet structuurlak.

Bediening

Aan jou de keuze wat voor soort scherm we komen monteren: een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm. Voor extra gemak en comfort kies je voor de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot Smartphone bediening. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Service en garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

 

geniet

van

schaduw

Interesse? Vind jouw dealer

Onze knikarmschermen

SunBasic

SunBasic

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

SunCar

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

SunEye (XL)

SunEye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden