Altijd een specialist in de buurt
Offerte op maat
100% kwaliteitsproducten
knikarmschermen-sfeer06-sunmaster

Knikarm­schermen

Comfort op je terras

Dankzij een knikarmscherm geniet je maximaal van je terras buiten. Een elektrisch of handmatig knikarmscherm van Sunmaster brengt schaduw en privacy, met behoud van ruimte en bewegingsvrijheid. 

Sunmaster heeft vele typen, bedieningen, schermkleuren en doekdessins waar je uit kunt kiezen. We maken en monteren het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm helemaal naar jouw wens. 

Rolluiken = Raamisolatie

Profiteer nu van aantrekkelijke kortingen op jouw Sunmaster rolluiken!

Actie is geldig van 14 januari t/m 25 februari 2023.

Onze knikarmschermen

Kies jouw model

knikarmschermen-sunbasic-sunmaster

SunBasic

Voordelig en goed knikarmscherm

knikarmschermen-suneye-xl-sunmaster

SunEye

Oneindige mogelijkheden

knikarmschermen-suncar-sunmaster

SunCar

Knikarmscherm met luxe uitstraling

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.

knikarmschermen-suneye-sfeer03-sunmaster

De voordelen van het kopen van een knikarm zonnescherm

Een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm is een zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Het scherm strekt zich uit boven het terras, zonder dat je er tegenaan loopt. Zittend of staand heb je vrij uitzicht en alle ruimte. Terwijl de zon zachtjes streelt en de wind aangenaam kietelt… Wat een weelde.

Open de zonwering met knikarm die je buiten hebt hangen zover als jij wilt. Omdat de zon er niet onderdoor schijnt, blijft het zonlicht weg bij de ramen van je huis. Daardoor blijft het ook binnen heerlijk behaaglijk. Bovendien bescherm je met een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm jouw meubels en houten vloer tegen verkleuring. Je ervaart dus alleen maar voordelen als je besluit een knikarm zonnescherm bij ons te kopen!

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Zonwering met knikarm voor buiten op maat

Sunmaster heeft vele typen, bedieningen, schermkleuren en doekdessins voor het knikarm zonnescherm dat je bij ons kunt kopen. We maken en monteren het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm helemaal naar jouw wens. Dat doen we uiterst vakkundig, met materialen die lang meegaan. Een knikarmscherm van Sunmaster is online en bij dealers verkrijgbaar in diverse breedtes: van 350 tot en met 745 cm. En gekoppeld nóg breder. Dit in combinatie met een uitval van 200, 250, 300 of 350 cm. Bescherm je knikarm in een cassette of semi-cassette; met vierkante of rondere vormen. Zo bescherm je jouw zonwering met knikarm ook als het buiten minder lekker weer is.

We maken en monteren het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm, dat je online of via onze dealers hebt gekocht, met uiterste zorg en met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Denk in dit geval aan krachtige en soepel bewegende aluminium armen, een beschermende aluminium cassette en acryldoek of Sunvas-doek van een gerenommeerd merk. Tijdens het kopen kies je bovendien de ideale bediening van jouw knikarm zonnescherm: elektrisch of handmatig.

Het monteren van een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm laat je het best over aan de Sunmaster-specialist waar jij je scherm (online of via onze dealers) koopt. Je bent er dan niet alleen van verzekerd dat jouw zonwering met knikarm vakkundig wordt gemonteerd, maar je krijgt ook twee jaar garantie op eventuele materiaal- en/of fabrieksfouten: extra zekerheid die we bieden als je besluit je zonnescherm voor buiten bij ons te kopen.

maatwerk-sunmaster
knikarmschermen-sfeer02-sunmaster

Jouw knikarmscherm elektrisch of handmatig bedienen

Besluit je om bij Sunmaster een knikarm zonnescherm te kopen, dan heb je diverse mogelijkheden qua bediening. Hoe bedien je jouw zonwering met knikarm graag als je buiten wilt zitten? Aan jou de keuze wat voor soort scherm we komen monteren: een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm. Heb je een voorkeur voor handmatige bediening? Dan leveren we jouw zonnescherm met slingerstang. Daarmee bedien je jouw scherm letterlijk in een handomdraai. Houd je van comfort en gemak? Kies voor het elektrisch bedienen van een knikarmscherm met een draaischakelaar. Nog luxer: een afstandsbediende motor met een keur aan besturingsmogelijkheden. Wil je je zonwering voor buiten op afstand kunnen bedienen met smartphone of tablet? Het kan met de Somfy Connexoon of TaHoma Smart Home Box. Thuis, onderweg of op vakantie. Je kan hier trouwens nog veel meer op aansluiten, zoals bewegingsmelders, waterlekkagemelders en stroomuitvalmelders. Alles onder controle! Lijkt het je handig als jouw zonwering met knikarm automatisch reageert op veranderingen van het weer buiten? Sluit hiervoor als extra accessoire een zon- en windmeter van Somfy aan; bedraad of draadloos. Bij zonlichtmeting gaat de zonwering met knikarm die je buiten hebt automatisch uit. En bij toenemende wind gaat het elektrisch knikarmscherm tijdig in. Je hebt er geen omkijken naar.

Waarom het verstandig is om een knikarm zonnescherm te kopen

Wanneer je besluit een knikarm zonnescherm voor buiten van dé specialist in zonwering te kopen, levert dat heel wat voordelen op. Het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm knikt horizontaal uit, vlak onder het doek. Wanneer het scherm is uitgeklapt heb je nog alle ruimte. Zonder problemen loop je eronderdoor en zowel zittend als staand heb je vrij uitzicht. Je klapt de zonwering met knikarm zo ver uit als jij wilt: zo bescherm je bijvoorbeeld jouw ramen en meubels en geniet je tegelijkertijd heerlijk van de zon buiten.

knikarmschermen-sfeer04-sunmaster
gegarandeerde-kwaliteit-sunmaster
knikarmschermen-sfeer05-sunmaster

Garantie & service

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze knikarmschermen met uiterste zorg. Met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een knikarmscherm laat je het best over aan de
Sunmaster-specialist waar jij je scherm koopt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie
op materiaal- en/of fabrieksfouten
.