Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Knikarmschermen: zonneschermen voor je terras

Met het kopen van een knikarm zonnescherm geniet je nog meer van het heerlijke terras dat je hebt. Een knikarmscherm van Sunmaster brengt weldadige schaduw, met behoud van ruimte en bewegingsvrijheid. Sunmaster biedt volop keuze. Je vindt dus altijd een knikarmscherm dat past bij jouw huis en smaak, online of bij een van onze dealers!

21 september 2020 t/m 28 februari 2021

GRATIS

Connexoon

bedieningssysteem

 

Pak deze meesterdeal

De voordelen van een knikarmscherm

Een knikarmscherm is een zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Het scherm strekt zich uit boven het terras, zonder dat je er tegenaan kunt lopen. Zittend of staand heb je vrij uitzicht en alle ruimte. Terwijl de zon zachtjes streelt en de wind aangenaam kietelt…wat een weelde.

Open de knikarm zonwering die je buiten hebt hangen zover als jij wilt. Omdat de zon er niet onderdoor schijnt, blijft het zonlicht weg bij de ramen van je huis. Daardoor blijft het ook binnen heerlijk behaaglijk. Bovendien bescherm je zo ook jouw meubels en houten vloer tegen verkleuring. Alleen maar voordelen dus!

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

Op maat volgens jouw wensen

Sunmaster heeft vele typen, bedieningen, schermkleuren en doekdessins. We maken en monteren het knikarmscherm helemaal naar jouw wens. Dat doen we uiterst vakkundig, met materialen die lang meegaan. Onze knikarmschermen zijn online en bij onze dealers verkrijgbaar in diverse breedtes: van 350 tot en met 745 cm. En gekoppeld nóg breder. Dit in combinatie met een uitval van 200, 250, 300 of 350 cm. Bescherm je knikarm in een cassette of semi-cassette; met vierkante of rondere vormen.

We maken het knikarmscherm dat je online hebt gekocht met uiterste zorg. En met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Zoals krachtige en soepel bewegende aluminium armen, een beschermende aluminium cassette en acryldoek of Sunvas-doek van een gerenommeerd merk. En kies jouw ideale bediening: elektrisch of handmatig.

Het monteren van een knikarmscherm laat je het best over aan de Sunmaster-specialist waar jij je scherm koopt. Je krijgt dan ook twee jaar garantie op eventuele materiaal- en/of fabrieksfouten.

De elektrische of handmatige bediening van jouw knikarmscherm

Hoe bedien je jouw zonnescherm graag? Aan jou de keuze: elektrisch of handmatig. Heb je een voorkeur voor handmatige bediening? Dan leveren we jouw zonnescherm met slingerstang. Daarmee bedien je jouw scherm letterlijk in een handomdraai. Houd je van comfort en gemak? Kies voor elektrische bediening met een draaischakelaar. Nog luxer: een afstandsbediende motor met een keur aan besturingsmogelijkheden. Wil je je zonnescherm op afstand kunnen bedienen met smartphone of tablet? Het kan met de Somfy Connexoon of TaHoma Smart Home Box. Thuis, onderweg of op vakantie. Je kan hier trouwens nog veel meer op aansluiten, zoals bewegingsmelders, waterlekkagemelders en stroomuitvalmelders. Alles onder controle! Lijkt het je handig als jouw zonnescherm automatisch reageert op weersveranderingen? Sluit hiervoor als extra accessoire een zon- en windmeter van Somfy aan; bedraad of draadloos. Bij zonlichtmeting gaat de zonwering met knikarm die je buiten hebt automatisch uit. En bij toenemende wind gaat de zonwering tijdig in. Je hebt er geen omkijken naar.

Waarom het verstandig is een knikarm zonnescherm te kopen

Wanneer je besluit een knikarm zonnescherm te kopen, levert dat heel wat voordelen op. De armen van het knikarm knikken horizontaal uit, vlak onder het doek. Wanneer het scherm is uitgeklapt heb je nog alle ruimte. Zonder problemen loop je eronderdoor en zowel zittend als staand heb je vrij uitzicht. Je klapt het knikarm scherm zo ver uit als jij wilt. Zo kun je bijvoorbeeld wel jouw ramen en meubels beschermen en tegelijkertijd heerlijk genieten van de zon op je terras.

Ontdek alle trendy kleuren en prints

De zonweringen van Sunmaster zijn niet alleen kwalitatief goed en betrouwbaar, ze zien er ook heel goed uit! We volgen de lifestyletrends op de voet. En dat zie je terug in de kleuren en prints van onze zonweringsdoeken. Zoek jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer of neem contact met ons op via 033 246 3131. Wij adviseren je graag het beste knikarm zonnescherm.

Onze knikarmschermen

SunBasic

SunBasic

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

SunCar

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

SunEye (XL)

SunEye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden

Zonnescherm-doeken Bedieningen Prijzen

Vind jouw dealer