Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Knikarmschermen: zonneschermen voor je terras

Je hebt een heerlijk terras waar je graag voluit van geniet. Een knikarmscherm van Sunmaster brengt weldadige schaduw, met behoud van ruimte en bewegingsvrijheid. Sunmaster biedt volop keuze. Je vindt dus altijd een knikarmscherm dat past bij jou en jouw huis.

1 april t/m 30 juni 2020

GRATIS 

motor en

afstandsbediening

 

Pak deze meesterdeal

De voordelen van een knikarmscherm

Een knikarmscherm is een zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Het scherm strekt zich uit boven het terras zonder dat je er tegenaan kunt lopen. Zittend of staand heb je vrij uitzicht en alle ruimte. Terwijl de zon zachtjes streelt en de wind aangenaam kietelt … wat een weelde.

Open het knikarmscherm zover als jij wilt. Omdat de zon er niet onderdoor schijnt, blijft het zonlicht weg bij de ramen van je huis. Daardoor blijft het ook binnen heerlijk behaaglijk. Bovendien bescherm je zo ook jouw meubels en houten vloer tegen verkleuring. Alleen maar voordelen dus. 

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

Op maat volgens jouw wensen

Sunmaster heeft vele typen, bedieningen, schermkleuren en doekdessins. We maken het knikarmscherm helemaal naar jouw wens. Dat doen we uiterst vakkundig, met materialen die lang meegaan. Onze knikarmschermen zijn verkrijgbaar in diverse breedtes: van 350 tot en met 745 cm. En gekoppeld nóg breder. Dit in combinatie met een uitval van 200, 250, 300 of 350 cm. Bescherm je knikarm in een cassette of semi-cassette; met vierkante of rondere vormen. 

Gegarandeerde kwaliteit

We maken jouw knikarmscherm met uiterste zorg. En met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Zoals krachtige en soepel bewegende aluminium armen, een beschermende aluminium cassette en acryldoek of Sunvas-doek van een gerenommeerd merk. En kies jouw ideale bediening: elektrisch of handmatig.

Het monteren van een knikarmscherm laat je het best over aan de Sunmaster-specialist waar jij je scherm koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

Zoek jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer

Trendy kleuren en prints

De zonweringen van Sunmaster zijn niet alleen kwalitatief goed en betrouwbaar, ze zien er ook heel goed uit! We volgen de lifestyletrends op de voet. En dat zie je terug in de kleuren en prints van onze zonweringsdoeken

Onze knikarmschermen

SunBasic

SunBasic

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

SunCar

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

SunEye (XL)

SunEye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden

Zonnescherm-doeken Bedieningen Prijzen

Vind jouw dealer