Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Een knikarm zonnescherm voor je terras

Door een knikarm zonnescherm te kopen, geniet je dankzij zonwering nog meer van het heerlijke terras dat je buiten bij je woning of kantoor hebt. Een elektrisch of handmatig knikarmscherm van Sunmaster, dat je online of bij een van onze dealers kunt kopen, brengt weldadige schaduw, met behoud van ruimte en bewegingsvrijheid. Sunmaster uit Nijkerk, vlak bij Amersfoort, biedt volop keuze. Je kunt bij ons dus altijd een knikarm zonnescherm kopen dat past bij jouw huis en smaak!

Geniet

van

Schaduw

 

Bekijk ons assortiment

De voordelen van het kopen van een knikarm zonnescherm

Een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm is een zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Het scherm strekt zich uit boven het terras, zonder dat je er tegenaan loopt. Zittend of staand heb je vrij uitzicht en alle ruimte. Terwijl de zon zachtjes streelt en de wind aangenaam kietelt… Wat een weelde.

Open de zonwering met knikarm die je buiten hebt hangen zover als jij wilt. Omdat de zon er niet onderdoor schijnt, blijft het zonlicht weg bij de ramen van je huis. Daardoor blijft het ook binnen heerlijk behaaglijk. Bovendien bescherm je met een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm jouw meubels en houten vloer tegen verkleuring. Je ervaart dus alleen maar voordelen als je besluit een knikarm zonnescherm bij ons te kopen!

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

Zonwering met knikarm voor buiten op maat

Sunmaster heeft vele typen, bedieningen, schermkleuren en doekdessins voor het knikarm zonnescherm dat je bij ons kunt kopen. We maken en monteren het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm helemaal naar jouw wens. Dat doen we uiterst vakkundig, met materialen die lang meegaan. Een knikarmscherm van Sunmaster is online en bij dealers verkrijgbaar in diverse breedtes: van 350 tot en met 745 cm. En gekoppeld nóg breder. Dit in combinatie met een uitval van 200, 250, 300 of 350 cm. Bescherm je knikarm in een cassette of semi-cassette; met vierkante of rondere vormen. Zo bescherm je jouw zonwering met knikarm ook als het buiten minder lekker weer is.

We maken en monteren het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm, dat je online of via onze dealers hebt gekocht, met uiterste zorg en met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Denk in dit geval aan krachtige en soepel bewegende aluminium armen, een beschermende aluminium cassette en acryldoek of Sunvas-doek van een gerenommeerd merk. Tijdens het kopen kies je bovendien de ideale bediening van jouw knikarm zonnescherm: elektrisch of handmatig.

Het monteren van een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm laat je het best over aan de Sunmaster-specialist waar jij je scherm (online of via onze dealers) koopt. Je bent er dan niet alleen van verzekerd dat jouw zonwering met knikarm vakkundig wordt gemonteerd, maar je krijgt ook twee jaar garantie op eventuele materiaal- en/of fabrieksfouten: extra zekerheid die we bieden als je besluit je zonnescherm voor buiten bij ons te kopen.

Jouw knikarmscherm elektrisch of handmatig bedienen

Besluit je om bij Sunmaster een knikarm zonnescherm te kopen, dan heb je diverse mogelijkheden qua bediening. Hoe bedien je jouw zonwering met knikarm graag als je buiten wilt zitten? Aan jou de keuze wat voor soort scherm we komen monteren: een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm. Heb je een voorkeur voor handmatige bediening? Dan leveren we jouw zonnescherm met slingerstang. Daarmee bedien je jouw scherm letterlijk in een handomdraai. Houd je van comfort en gemak? Kies voor het elektrisch bedienen van een knikarmscherm met een draaischakelaar. Nog luxer: een afstandsbediende motor met een keur aan besturingsmogelijkheden. Wil je je zonwering voor buiten op afstand kunnen bedienen met smartphone of tablet? Het kan met de Somfy Connexoon of TaHoma Smart Home Box. Thuis, onderweg of op vakantie. Je kan hier trouwens nog veel meer op aansluiten, zoals bewegingsmelders, waterlekkagemelders en stroomuitvalmelders. Alles onder controle! Lijkt het je handig als jouw zonwering met knikarm automatisch reageert op veranderingen van het weer buiten? Sluit hiervoor als extra accessoire een zon- en windmeter van Somfy aan; bedraad of draadloos. Bij zonlichtmeting gaat de zonwering met knikarm die je buiten hebt automatisch uit. En bij toenemende wind gaat het elektrisch knikarmscherm tijdig in. Je hebt er geen omkijken naar.

Waarom het verstandig is om een knikarm zonnescherm te kopen

Wanneer je besluit een knikarm zonnescherm voor buiten van dé specialist in zonwering te kopen, levert dat heel wat voordelen op. Het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm knikt horizontaal uit, vlak onder het doek. Wanneer het scherm is uitgeklapt heb je nog alle ruimte. Zonder problemen loop je eronderdoor en zowel zittend als staand heb je vrij uitzicht. Je klapt de zonwering met knikarm zo ver uit als jij wilt: zo bescherm je bijvoorbeeld jouw ramen en meubels en geniet je tegelijkertijd heerlijk van de zon buiten.

Vraag advies over het kopen van onze trendy zonwering met knikarm

Een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm van Sunmaster is niet alleen kwalitatief goed en betrouwbaar, maar ziet er ook heel goed uit! We volgen de lifestyletrends op de voet. En dat zie je terug in de kleuren en prints van onze zonweringsdoeken. Wil je meer informatie of persoonlijk advies voor de beste zonwering met knikarm bij jou buiten? Zoek jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer. Wij adviseren je graag over het beste knikarm zonnescherm dat je bij ons kunt kopen.

Onze knikarmschermen

SunBasic

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

SunEye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden

Zonnescherm-doeken Bedieningen Prijzen

Vind jouw dealer