knikarmschermen-sunmaster-hero

 Knikarmscherm elektrisch

Knikarmschermen

Het gemak van een elektrisch kinkarmscherm

Een knikarmscherm dat elektrisch aangedreven is, biedt volop gebruikersgemak. Ben jij op zoek naar ultiem comfort en gemak op jouw terras?  Met ons uitgebreide assortiment bieden wij de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar schaduw met een druk op de knop. Laat je inspireren door de moderne technologie en geniet van een zorgeloze ervaring op jouw terras.

Voorbereid de zomer in met Sunmaster

Nu extra voordeel op solarzonwering!

Deze actie is geldig van maandag 1 mei t/m vrijdag 30 juni 2023.

knikarmschermen-sfeer04-sunmaster

Een stijlvol knikarmscherm, elektrisch aangedreven

Onze elektrische knikarmschermen combineren stijlvol design met geavanceerde technologie. Of je nu een modern of klassiek terras hebt, wij hebben het perfecte scherm voor jou. Met één druk op de afstandsbediening wordt het scherm soepel uitgerold, waardoor je direct geniet van de gewenste schaduw. Het strakke ontwerp van onze knikarmschermen is zowel functioneel als een eyecatcher in jouw tuin.

Maatwerk voor jouw wensen 

Bij Sunmaster begrijpen we dat geen enkel terras hetzelfde is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor jouw specifieke wensen. Onze aangesloten specialisten, verspreid over het hele land, staan klaar om je te adviseren en het perfecte elektrische knikarmscherm te installeren. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kleur, afmeting of extra functies, wij zorgen ervoor dat het scherm perfect aansluit op jouw behoeften.

knikarmschermen-sfeer02-sunmaster
knikarmschermen-sunmaster
knikarmschermen-sfeer01-vierkant-sunmaster

Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd 

Kies je voor een elektrisch knikarmscherm van Sunmaster, dan kies je voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze schermen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen (van de armen tot de knikarmscherm doeken) die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Hierdoor geniet je niet alleen van comfort, maar investeer je ook in een product dat jarenlang meegaat. Ontdek de duurzame oplossingen en geniet van zorgeloze momenten op jouw terras.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Haal jouw scherm in huis 

Laat het comfort niet langer wachten. Haal vandaag nog jouw elektrische knikarmscherm in huis en geniet van het gemak op jouw terras. Vraag direct een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Bij Sunmaster streven we ernaar om jouw buitenervaring te verbeteren met hoogwaardige producten en uitstekende service. Neem ook gerust contact met ons op bij vragen.

Knikarmscherm zonwering buiten

Onze producten

Oerdegelijke buiten zonwering