Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

 

Hoogwaardige materialen en een mooie en luxe uitstraling. Dat kenmerkt het knikarmscherm SunCar. 

SunCar

Het SunCar knikarmscherm heeft een mooie en luxe uitstraling.
Dit scherm is gemaakt van aluminium profielen en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen, het kwaliteitsdoek is gestikt met UV-bestendig Tenara®-garen. Dit garen is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon.

De kwaliteit en levensduur van deze draad zijn vele malen beter dan de standaard toegepaste garens. Het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette. Daardoor blijft het binnenwerk beschermd.

Maatvoeringen

De SunCar is leverbaar in breedtes van 219 cm tot wel 600 cm breedte en met een uitval van 200 cm tot 300 cm. Dit is te danken aan de stevige profielconstructie.

Profiel kleuren

Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet structuur en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Oneindige doekdessins

Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyester-garens en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins. Het doek is altijd geconfectioneerd in banen van circa 120 cm. 

Bediening

Het knikarmscherm SunCar wordt uitgevoerd met extra comfort dankzij de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Je kunt deze somfy-motoren combineren met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Ook kun je jouw systemen bedienen via een app op je smartphone of zelfs via een smartspeaker! 

Service en garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

geniet

van

schaduw

Interesse? Vind jouw dealer

Onze knikarmschermen

SunBasic

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling

SunEye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden