Screens plaatsen

Elektrische screens

Ontdek het gemak en comfort van elektrische screens

Elektrische screens zijn dé perfecte oplossing voor jou als je wil genieten van ultiem gemak en comfort in jouw huis. Met deze moderne en geavanceerde technologie kun je moeiteloos jouw ramen bedienen en profiteren van talloze voordelen. Sunmaster vertelt je graag waarom elektrische screens een slimme keuze zijn voor jouw woning.

Voorbereid de zomer in met Sunmaster

Nu extra voordeel op solarzonwering!

Deze actie is geldig van maandag 1 mei t/m vrijdag 30 juni 2023.

screens woning

Onze elektrische screens zijn eenvoudig te bedienen 

Met elektrische screens hoef je nooit meer handmatig jouw raambekleding te openen of te sluiten. Met slechts een druk op de knop kun je de screens omhoog of omlaag laten gaan, waardoor je de perfecte balans kunt vinden tussen privacy, lichtinval en ventilatie. Bovendien kun je met geavanceerde automatiseringssystemen de screens programmeren om op specifieke tijden te openen of sluiten, zodat je altijd een comfortabele en energie-efficiënte omgeving hebt.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door 50 jaar kennis en ervaring

Bescherming tegen zonlicht en warmte 

Onze screens met elektrische bediening bieden een effectieve bescherming tegen de felle zonnestralen en overmatige warmte. Door de screens te sluiten tijdens de warmste uren van de dag houd je jouw huis aangenaam koel en voorkom je dat de zonnestralen verkleuring veroorzaken op jouw meubels en interieur. Daarnaast kunnen de screens ook dienen als een extra isolatielaag, waardoor je energie bespaart en jouw energierekening verlaagt.

Screens buiten
Screens bediening telefoon

Privacy en comfort

Wanneer je ervoor kiest elektrische screens te kopen en door onze specialisten te laten plaatsen, kun je op elk moment genieten van privacy en comfort in jouw huis. Je kunt de screens gemakkelijk sluiten wanneer je behoefte hebt aan privacy, terwijl je nog steeds kunt genieten van natuurlijk licht in jouw ruimte. Dit creëert een gezellige en veilige omgeving waarin je je volledig kunt ontspannen, zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf.

 Verhoog de waarde van jouw woning 

Naast de praktische voordelen, voegen elektrische zonneschermen ook een waardeverhogend element toe aan jouw woning. Potentiële kopers zien het gemak en de moderne uitstraling van elektrische screens als een pluspunt, waardoor jouw woning aantrekkelijker wordt op de vastgoedmarkt. Het investeren in dit type zonwering is dus niet alleen een slimme keuze voor jouw eigen comfort, maar ook een investering in de toekomstige waarde van jouw woning. 

Ontdek de mogelijkheden

Wil jij ook profiteren van het gemak, comfort en de vele voordelen van elektrische screens? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning. Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte screens die voldoen aan jouw wensen en behoeften. Bekijk ook zeker ons inspiratiemagazine eens voor interessante voorbeelden! 

Onze producten

Oerdegelijke zonwering