Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Elektrisch rolluik kopen

Wil je een elektrisch rolluik kopen? Dat is een goede keuze! Met een rolluik sluit je je deur volledig af. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, privacy en vooral veiligheid. Bij Sunmaster uit Nijkerk, vlak bij Amersfoort, kun je terecht voor rolluiken in alle denkbare maten, kleuren en bedieningen. Wat voor elektrisch rolluik je ook wilt kopen: wij leveren het.

18 september t/m 29 oktober

10% korting
op solar
rolluiken & screens

 

 

Bekijk hier onze nazomeractie

De voordelen van een elektrisch rolluik kopen

Het bestellen van een rolluik brengt enorm veel voordelen met zich mee. In de zomer houden rolluiken de warmte buiten, terwijl in de winter de kou buiten blijft. Er is dus altijd een aangename temperatuur in huis en je bespaart tegelijkertijd energiekosten. Ook schrikken rolluiken inbrekers af, worden je kozijnen beschermd en werken ze geluidswerend. Door vandaag nog een elektrisch rolluik te kopen, profiteer ook jij binnenkort van deze voordelen.

Meesters in zonwering & rolluiken

De vele mogelijkheden van een rolluik op maat

Wij maken jouw rolluiken op maat, zodat ze perfect passen bij jouw wensen en je woning. Kies bijvoorbeeld uit verschillende uitvoeringen, formaten en kleuren. En wanneer je besluit om een elektrisch bedienbaar rolluik te kopen, ga je dan voor bediening aan de muur of voor een met afstandsbediening? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Bezoek een dichtstbijzijnde dealer

Elektrisch, voor een raam of met het formaat van een deur; je kunt een Sunmaster rolluik kopen bij diverse dealers verspreid door het hele land. Van Bergschenhoek tot Groningen en van Vlissingen tot Krimpen a/d IJssel! Met onze online tool kom je er eenvoudig achter waar onze rolluiken bij jou in de buurt worden verkocht. Jouw lokale dealer vertelt je alles over de verschillende opties die wij bieden voor het kopen van rolluiken op maat.