Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Icoon telefoon Icoon mail
Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Ronde vormen met ritsen

 

Geen lichtkieren en een nog betere windvastheid. Dat kenmerkt de Curve 100 ZipScreen. Een screen van max. 3,4 meter breed en 2 meter hoog. 

Curve ZipScreen

Geen lichtkieren en een nog betere windvastheid. Dat kenmerkt de Curve 100 ZipScreen. Een screen met een maximale breedte van 3,4 meter en een maximale hoogte van 2 meter.

Aan de zijkanten van het doek zijn ritsen gelast. Deze ritsen lopen in een speciale vatting in de geleider. Het doek blijft daardoor geforceerd op zijn plek.

Design

Naast deze Curve 100 ZipScreen heb je de keuze uit verschillende kastdesigns. Onze screens passen dus altijd goed bij jouw huis.

Niet alleen maar voordelen

Veel mensen vinden een rits-screen mooier dan een normaal screen. Let wel: omdat de doekspleten ontbreken kan de warmte minder goed worden afgevoerd. Daardoor is de warmtewering van screens met ritsen wel iets minder goed. Dit kan in bepaalde gevallen tot wel 3 graden schelen op de binnentemperatuur. Dus is optimaal warmte weren voor jou het belangrijkst? Dan adviseren we je bijvoorbeeld de Curve 100 Screen, eventueel in combinatie met ons gepatenteerde, windvaste Sunfix®-systeem. Eventueel met doekspleetafdichting, met nog genoeg ruimte om te ventileren.

Bediening

Zipscreens kunnen alleen elektrisch bediend worden. Dus altijd extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Lees meer over screens-bedieningen

Kleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Eindeloze doekkeuzes

Je hebt volop keuze uit diverse A-merken en kleuren.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

Vind jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-specialist

 

 

mooi

doorzicht

Interesse? Vind jouw dealer

Onze screens

Square Screen

Square Screen

Zonwerend met vrij zicht

Carré Screen

Carré Screen

Een strakke vierkante vormgeving

Square ZipScreen

Square ZipScreen

Het meest verkochte model met ritsen

Carré ZipScreen

Carré ZipScreen

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

Curve ZipScreen

Curve ZipScreen

Ronde vormen met ritsen