Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Costa verandazonwering: boven of onderliggend aan u de keuze

 

Heerlijke verkoeling in jouw serre of onder jouw veranda. Bovenliggende Zonwering tot 500 cm breed en 600 cm diep. en Onderliggende verandazonwering kan tot 600 cm breed en 600 cm diep. Ontdek de voordelen van de Costa.

Verandazonwering Costa zowel onder- als bovenliggend

Het is heerlijk vertoeven in een serre of onder een veranda. Maar hoe voorkom je dat je in een broeikas zit? Sunmaster levert de verandazonwering Costa. Deze is er in 2 varianten, als onderliggende of bovenliggende verandazonwering. De bovenliggende verandazonwering Costa kan tot 500 cm breed en 600 cm diep. Of tot 600 cm breed en 500 cm diep. En de onderliggende uitvoering kan tot 600 cm breed en 600 cm diep. Of tot 600 cm breed en 500 cm diep. En dat in één stuk!

De voordelen van veranda- en serrezonwering

Met goede zonwering voorkomt u dat de energie van het zonlicht het glas passeert. Daardoor blijft de temperatuur in de serre of onder de veranda aangenaam. Zonwering voorkomt ook hinderlijke reflectie.

Montage op jouw serre of veranda

De bovenliggende verandazonwering Costa wordt gemonteerd op het dak van jouw serre of veranda. Wil je ook meer bescherming tegen laagstaande zon? Of wil je gewoon nog meer uit dit systeem halen? Breid jouw zonwering dan uit met geleiders die na de rand van het serredak hun weg vinden recht naar beneden. Met één bocht of met twee bochten, afhankelijk van het model van de serre of veranda. De onderliggende verandazonwering Costa wordt gemonteerd onder het dak van jouw serre of veranda. 

Kies jouw doek

Je bepaalt zelf de sfeer in jouw serre of veranda. We bieden namelijk een breed scala aan acryldoeken. In unikleuren, streep of dessin. Heb je heldere beglazing? Dan kan je het doek goed bewonderen. Heb je opaal beglazing? Dan zorgt het doek voor een aangenaam diffuus licht.

Bediening: standaard met motor

We leveren jouw bovenliggende verandazonwering Costa standaard met Somfy-motor. En optioneel met afstandsbediening en/of zon- en windautomaat. Daarmee schuift jouw zonwering automatisch uit en in.

Meer weten?

Laat je adviseren door een Sunmaster-specialist in jouw buurt.

heerlijk

 

vertoeven

Interesse? Vind jouw dealer

Onze buitenleven

Serena verandazonwering

Serena verandazonwering

Serena verandazonwering: buiten genieten van schaduw

Costa verandazonwering

Costa verandazonwering

Costa verandazonwering: boven of onderliggend aan u de keuze

Elegance pergolazonwering

Elegance pergolazonwering

Elegance pergolazonwering