Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

 

Wil je een extra windvast en lichtwerend screen? Kies voor de Carré ZipScreen met ritsen aan de zijkant. 

SunZip Carré

Wil je een extra windvast screen? Dan kan je kiezen voor screens met ritsen aan de zijkant. Bijkomend voordeel is, dat er geen doekspleten meer zijn waar het licht door naar binnen komt. Veel mensen vinden deze screens ook visueel mooier dan een standaard screen. Van ons Carré design kan je dan ook kiezen uit twee varianten: de SunZip Carré85 en de SunZip Carré100.

Optimale lichtwering, iets minder goede warmtewering

Let wel: de warmtewering van screens met ritsen is iets minder goed. Door het ontbreken van de "storende" doekspleten kan de achter het doek opgehoopte warmte minder goed worden afgevoerd. Dit kan in bepaalde gevallen tot wel 3 graden schelen op de binnentemperatuur. Dus is optimaal warmte weren voor jou het belangrijkst? Dan adviseren we je bijvoorbeeld de SunZip Design105 of de SunScreen Square100, eventueel in combinatie met ons gepatenteerde, windvaste Sunfix®-systeem. 

Profiel kleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Eindeloze doekkeuzes

Sunmaster screens zijn gemaakt van weersbestendig met polyvinyl omhulde glasvezels. Dankzij de open weefstructuur heeft het doek een vrij doorzicht naar buiten. Je hebt volop keuze uit diverse A-merken en meer dan 50 kleuren. Lees hier meer over de doeken.

Bediening

De SunZip Carré is alleen te verkrijgen met elektrische bediening. Dit gaat gepaard met de extra comfort en gemak van de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot Smartphone bediening. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meerdere Designs

Sunmaster is de uitvinder van screens. Wij hebben dan ook keuze uit meerdere designs. Naast deze SunZip Carré heb je de keuze uit verschillende kastdesigns zoals bijvoorbeeld SunZip Square en SunZip Design105. Zo is er altijd wel een screen die goed bij je huis past!

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

Vind jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-specialist

 

mooi

doorzicht

Interesse? Vind jouw dealer

Onze screens

Square

Zonwerend met vrij zicht

Carré

Zonwerend met vrij zicht

Zip Square

Het meest verkochte model met ritsen

Zip Carré

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

SunZip Design 105

Optimale warmtewering in een modern jasje