Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul je gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Zonwerend met vrij zicht

 

De Carré is een screen met een strakke vierkante vormgeving, gemaakt van duurzame, sterke, windvaste en weersbestendige materialen.

Screen Carré 


Met het Carré screen houd je wel tot 90% warmte en zonlicht tegen. Nog een voordeel is dat het screen geen kostbare ruimte inneemt. Je kan deze dan ook op lastige plekken monteren.

Onze Carré Screens zijn er in meerdere kastafmetingen:

Profiel kleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Eindeloze doekkeuzes

Sunmaster screens zijn gemaakt van weersbestendig met polyvinyl omhulde glasvezels. Dankzij de open weefstructuur heeft het doek een vrij doorzicht naar buiten. Je hebt volop keuze uit diverse A-merken en meer dan 50 kleuren. Lees hier meer over de doeken.

Bediening

De SunScreen Carré is alleen te verkrijgen met elektrische bediening. Dit gaat gepaard met de extra comfort en gemak van de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot Smartphone bediening. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Optioneel: ons Sunfix®-systeem

Wil je een extra windvaste constructie? Ontdek ons gepatenteerde Sunfix®-systeem . Je kan daarbij ook kiezen voor een doekspleetafdichting, met nog voldoende ruimte om te ventileren.

Monteren: drie manieren

De screens kunnen we op drie manieren monteren: met losse montagesteunen, met doorlopende montagehoekprofielen of door middel van geleidermontage. Vooral de montage met hoekprofielen is handig om obstakels op het raam te ontwijken, zoals een rooster of scharnieren. 

Meerdere Kastvormen

Wij hebben dan ook keuze uit meerdere kastvormen. Mocht het cassettedesign van de  Carré niet helemaal bij je huis passen, kijk dan gerust even verder naar onze andere designs zoals bijvoorbeeld Screen Square.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

Vind jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-specialist

Carré screen

Interesse? Vind jouw dealer

Onze screens

Square

Zonwerend met vrij zicht

Carré

Zonwerend met vrij zicht

Zip Square

Het meest verkochte model met ritsen

Zip Carré

Strakke vierkante vormgeving met ritsen

SunZip Design 105

Optimale warmtewering in een modern jasje