Meesters in Zonwering & Rolluiken

Dealer login Contact

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in

Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou wetenGa door

N.B. De gegevens worden nooit gedeeld met derden

Scherm sluiten

Icoon sluiten
Icoon naar boven

Buitenjaloezieën, het doseren van licht

Buitenjaloezieën voor huis of kantoor. Doseer het licht en de warmte zoals jij dat wilt. Ontdek de opties.

18 september t/m 29 oktober

10% korting
op solar
rolluiken & screens

 

 

Bekijk hier onze nazomeractie

De voordelen van buitenjaloezieën

De zon kost helemaal niets. Gratis voor ons beschikbaar om van te genieten. Wil je in huis af van hinderlijke zonnestralen, maar toch genieten van de zon? Kies voor buitenjaloezieën. Hiermee doseer je het binnenvallende zonlicht zoals jij dat wilt. Heerlijk om bij weg te dromen, ideaal om ongehinderd bij te werken achter je computer.

Meesters in zonwering & rolluiken

betrouwbaar door bijna 50 jaar kennis en ervaring

De voordelen van buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën bestaan uit bovenbak, onderlat, lamellen, ladderkoord, optrekkoord (texband), zijgeleiding en eindstop. De lamellen reflecteren de zonnestralen en houden de warmte tegen. Ze zijn traploos regelbaar. Daardoor bepaal je zelf hoeveel licht en warmte je toelaat tot je huis of kantoor. Met buitenjaloezieën heb je nooit meer last van laagstaande zon of van zijdelingse lichtinval. ’s Zomers blijft het binnen lekker koel. En ‘s winters zijn buitenjaloezieën extra isolerend en energiebesparend. De lamellen zorgen bovendien voor een goede balans tussen privacy en openheid. En zien ze er niet strak uit?

Op maat volgens jouw wensen

We maken de buitenjaloezieën op maat volgens jouw wensen. Dat doen we uiterst vakkundig, met materialen die lang meegaan. Kies uit diverse breedtes (60 cm tot 600 cm) en hoogtes (tot 400 cm) en kleuren. Kies voor handmatige bediening of elektrische bediening (met motor, afstandsbediening of schakelaar.

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze buitenjaloezieën en andere zonwering met uiterste zorg. En met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. De bovenbalk maken we van gegalvaniseerd staal of van geëxtrudeerd aluminium. De onderlat maken we van aluminium, net als de lamellen. Tot slot geven we ze jouw buitenjaloezieën een oppervlaktebehandeling met duurzame verfsystemen. Klaar voor jarenlang gebruik.

Het monteren van buitenjaloezieën kan je het best overlaten aan de Sunmaster-specialist waar jij de jaloezieën koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten. Heb je een vraag over een van onze producten? Zoek jouw dichtstbijzijnde Sunmaster-dealer.

Onze buitenjaloezieën

Cetta 65

Cetta 65

Cetta 65, De perfecte balans tussen licht en schaduw

Cetta 80

Cetta 80

Buitenjaloezieen Cetta 80 | Sunmaster

Bedieningen buitenjaloezie Prijzen buitenjaloezieën

Vind jouw dealer