‘Kijken door de ogen van de consument’

02-10-2023
2 Minuten

Marlies Mulder (37 jaar) werkt ruim 6 jaar als ‘sales & marketing support’ bij Sunmaster. Haar werkzaamheden zijn zeer divers. “Ik werk bijvoorbeeld aan de website, houd de social media kanalen bij en verzorg de vormgeving en het drukwerk van de folder- en winkelmaterialen.”  

Marlies zit ook in de organisatie van evenementen en bijeenkomsten voor dealers “We hechten veel waarde aan wat onze dealers vinden. Zij moeten tenslotte onze producten kunnen verkopen en monteren.” 

Marlies mulder blog sunmaster

Ze is ook regelmatig aanwezig bij fotoshoots. “Ik weet precies welk type beeldmateriaal ik nodig heb voor bepaalde uitingen of waar we nog beeldmateriaal van missen. Af en toe ben ik dan ook model.” De diversiteit in Marlies haar werkzaamheden spreekt haar erg aan. “Dat is wat mijn werk zo leuk maakt.” Ze probeert altijd door de ogen van een consument te kijken. “Ik bedenk me dan hoe ik benaderd zou willen worden.” 

In 2006 rondde Marlies op het Grafisch Lyceum in Utrecht de opleiding ‘Grafisch Vormgeven’ af. Daarna heeft ze voor zeer diverse bedrijven de grafische vormgeving verzorgd. Dat komt bij haar baan bij Sunmaster goed van pas. “Ik werk nu bijna twee jaar nauw samen met ons reclamebureau om de campagnes en andere reclame-uitingen in goede banen te leiden en dat is erg fijn.” 

Marlies woont samen met haar vriend en hun twee kinderen en twee katten in Amersfoort.

Download ons inspiratiemagazine

Laat je gegevens achter en download ons inspiratiemagazine.